Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunnuntai-illan mietteitä ja muita kuulumisia lyhyesti

"Takkatulen ääressä, mukavassa lämmössä on ihana käpertyä oman kullan kainaloon ja 
huoahtaa hetkinen ennen nukkumaan menoa..." 
Siis kuvitteellisesti:D Takassa on kyllä tuli...
Kyllä on niin hektistä tämä aika nyt meillä, ettei tahdo minkäänlaista yhteistä aikaa olla...tai on, mutta silloin yleensä kuorsataan kilpaa!;)
Nytkin väsyttää niin, että tuo vaaka-asento kyllä houkuttelee koko ajan...mutta pikaisesti laitan tänne näitä kuulumisia, ettei ihan siellä luulla, että "maa on meidät niellyt".
Viikonloppu on mennyt siivoillessa, ulkoillessa, shoppaillessa (vanhimmille poijille talvikengät tuli ostettua) ja vieraitakin on käynyt.
Ihan normi vkonloppu.
...ja isännällä on taas uusi "aarre"...auto. Just... 
Mä sanoinkin että "OMG!" "...Mistä nuita autoja meille sikiää tohon pihalle...ihan vahingossa sanoin, se lipsahti vain..."  :D
Alkaa loppua pihalta tila, ja multa ymmärrys...?
No...jospa niitä siitä taas välillä "häviäiskin" jonnekkin. Naurahdin, että minä pistän kohta huutokaupan pihalle pystyyn... ;)
Terveenä ollaan...kohta pitäs uskaltaa ottaa taas se "sikapiikki"...Tänne meille oli tullut lehden mukaan se erä, joka aiheuttaa narkolepsiaa...jospa ne tutkiivat ennen, kuin sitä jakavat. 
Ainakin nyt on sen jakaminen lopetettu, ennen kuin alkoikaan... ei tainnu onneksi vielä kukaan tietääkseni keretä saada...
Meillä se kausi-influenssarokote on otettu joka vuosi, lapsetkin, useampana vuonna.
Nyt on vasta hieman huolta herännyt, kun siinä tulee lisänä muutakin...
No...seuraillaan uutisointia.
Pakkasen puolella on yöt käyneet. Hieman räntääkin sateli eilen päivällä, hetken ajan.
Muistutti, että talvi tulee todella.
Eljas ainakin odottaa innolla, että koska tuleepi lunta... ja lumiukon tekoa, pulkkamäkeä jne. on katsottu viime talven kuvia ja muisteltu, millasta sitten talvella on:)
Luin juuri tuossa faceakin hetken aikaa ja siellä yksi  tutun tuttu kirjoitti, että hänellä alkaa vasta kesäloma!:D
Ai, että...voi olla että tulee talvi ennen sitä jo...?
Aamut kirurgin ajalle vähenee, 23.10 on sinne meno ton meidän Väinön kanssa. 
Nyt on ihan kunnon aika, eikä mikään pikakatsaus lääkärin ruokatauolla.
Minä yritän saada ne etes ultraamaan sen olkapään, kun kuulostaa, ettei niitä MRI kuvia noin pieneltä ole mitään syytä ottaa.
No, tutkinpa nettiä...kuulostelempa REDY:n sivuilla, miten muilla on ollut ja mennyt.
Väinön käden sormien ja ranteen liikkeet on kyllä hieman parantuneet, mutta kyynär ja olka ei liiku edelleenkään, vaikka joskus hivenen näyttää, että kyynär liikkuisi (vai kuvittelenkohan minä vain...?)
...only time will tell...

Mutta toivoahan on aina? :)


Mukavaa alkavaa uutta viikkoa taasen kaikille!:) Palaillaan!:)
Hyvvää yötä!;)


2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Miehet..aina pitää olla jokin leikkikalu! :) ikuisia poikia!
Toivoa on aina, koukistus voi tulla ihan yllättäenkin! Onko tuo 23.10 minkälainen aika? Meillä oli se rajapyykki 3kk ja sitten läks se lähete osaavimpiin käsiin jos ei koukistusta ole tullut...mutta toivotaan. Jarolle tehtiin enmg ja mri tutkimus kun hän oli 4,5kk...

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

Ok:) Hyvä tietää, että jos ei sitä ennen tapahdu mitään, niin tietää kysellä noita tutkimuksia tehtäväksi. Harmittaa kun sova- kurssi jää meiltä väliin, kun se lkri ei ruvennu sitä lausuntoo kirjoittamaan vielä...luuli vissiin, että tää meidän ns.köyhä kuntayhtymä joutuisi sen maksamaan ja oli ns. talolle päin...vaikka kelan kuntoutushan se ois ollu. Siellois ollu vaan ilmeisesti mahdollisuus näyttää kättä sille hesalaiselle lasten käsikirurgille, mikäli oikeen tässä välillä ymmärsin...(?)
Jospa seuraavaan sova- kurssiin ei menisi taas kahta vuotta, sellanen väli niillä vissiin on ollut...välillä isompikin.