Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Jouluähky

Nyt on siis kinkku tuhottu ja nestekeräys saatu sormiin ja naamaan, hyvä turvotus:(
Vielä vuodenvaihde pitää selvitä "ruokajuhlista", niin sitten se alkaa...ruokavalio syyni.
Mitään pikadieettiä tms. en voi aloittaa, koska imetän ja haluan vielä imettää Väinö herraa, mutta koitan vähentää napostelua (vaikken mielestäni napostele), jos nuo mun kilot nyt siitä sitten johtuu? Ne nuo kilot kyllä tuli sen jälkeen kun ton hormoonikierukan asennutin, lokakuun alusta tähänpäivään +8kg. 
Ihan tarpeeksi:/   ja kun niitei ollut synnytyksen jälkeen, olo oli "kevyt" painostani huolimatta ja energinen.
Maha on kuin viimeisillään ois taas raskaana ja älyttömn turvonnut olo. yms kivaa oloa koko ajan.
On mulla onneksi lääkärille meno tammikuun puolessa välissä, että jos ne siellä ottas kantaa kans tähän hommaan...hirveesti oon nettiä selaillu ja ollu tohtorina ittelle, harmi vaan, että nuo oireet passaa melko moneen muuhunkin juttuun, kuten kilpirauhasen vajaatoimintaan. 
Jotenkin on semmonen olo, ett jotain on pielessä, mutta mitä... Ja kun en kuitenkaan mielestäni syö erityisesti enempää, kuin ennenkään tai herkuttele koko ajan, liikuntarintamalla on kyllä hieman hiljaisempaa ollut, kuin ennen synnytystä...Voihan se olla semmostakin.
No, tänään tein piiiiiiiitkästä aikaa lempparia: kesäkurpitsoista, paprikasta, kaalista, tomaateista, valkosipulista, sipulista ja jauhelihasta wokkia. Mausteena suola ja pippurisekoitus. Sitä sitten ruisleivän ja maitolasin kanssa nautittiin, ai, että oli hyvää piiiiiiiiitkästä aikaa:) Mä yleensä hieman vierastan ulkolaisia kasviksia, mutta nyt oli kaupassa tarjolla ihmeen hyvännäköisiä kasviksia, niin uskalsi niitä nyt sitten ostaakin.
Kevyempi vaihtoehto kinkun jälkeen:)

Tässä kuva siitä maukkaasta hässäkästä, kun se porisee vielä liedellä. Kannattaa kokeilla. Toimii myös kanan kanssa oikein hyvin!:)


Palaillaan taas:) Nyt nukkumaan, kello on jo syntisen paljon...

1 kommentti:

Elisa kirjoitti...

Haaste blogissani :)