Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

tiistai 26. marraskuuta 2013

Sähköttelyä

Niinhän myö hienosti "sähköteltiin" tännään ja kuvain saatiin vielä napattua:)
Kymmenen minuuttia, se menee äkkiä. Tänään palikkalootan äärellä, huomenna joku muu virike.
Toki venytykset ja käden"jumpat" kuuluu muutennii päivittäin tehdä leikin lomassa, ei pelkästään tuo "sähköttely" riitä käden liikeratoja pitämään hyvinä, tai auttamaan niitä paremmiksi.

Tässäpä kuvia:





Aamupäivä meni tosiaan mäellä...taas sain kuulla, että kyllä, mun munuaiset on tosiaan kärsineet kovia viimeisimmässä raskaudessa. Se on vähän niinkun ois jääny se raskaudessa vaivannut raskausmyrkytys "päälle". Mikroalbuminuria. Just, se mulla on:/ Ja jos meinaan ns.80-vuotiaaksi selvitä omilla munuaisillani, niin leikkuulle on todellakin suotavaa mennä. 
Ja niin mä meen, mullon vielä paljon nähtävää, elettävää ja koettavaa lasteni <3 ja ukkokultani <3 kanssa! :)

No, eipäs vaivuta synkkyyteen... ;) 
Eljas pelastaa ja piristää päivää näissä poseerauskuvissa:))))))
Nää ihanat retrohaalarit on jo kaikki näin lyhkäsiks käyneitä...ihan mahdottomasti kasvanut pituutta lyhyessä ajassa. 
...Saan hyvällä syyllä ruveta mettästää uusia ihanuuksia!;)





Mukavata illan jatkoa!:)

3 kommenttia:

exmuumimamma kirjoitti...

Hei vaan! Löysin tämän blogisi kun luin erästä toista,jonne olit kommentoinut jotain.Itse olen myös Kainuulainen 3kk sitten leikattu(vatsalaukun ohitusleikkaus)naisimmeinen.Jos sinua kiinnostaa tietää ihan mitä vain leikkauksesta,tutkimuksista ja ENE-dietistä ennen leikkausta tai elämästä leikkauksen jälkeen,kertoisin ja jakaisin kokemuksiani hyvin mielellään.Minulla ei ole omaa blogia,vaikka pitkään on ollut suunnitteilla kyllä.Joten laitan tähän sähköpostin josta minut saa kiinni näin alkuun.Myöhemmin voin antaa kyllä ihan puhelinnumeronikin,jos haluat jutella.Email:exmuumimamma@pp.inet.fi

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

Voi tokkiiisa!!!:) Ompa kiva juttu ja sattuma, että löyty näin!:) Toivottavasti viihdyt lukijanakin, vaikka aion ottaa sinuun yhteyttä kyllä varmasti ton leikkuuasian tiimoiltakin!:) Laitan tän päivän aikaan sulle vielä spostia, tossa vaikka, kun pikkuset nukkuu päikkäreitä:) Kiitos oikein paljon sulle!:)

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

...ja exmuumimamma!:) Rohkeesti vaan kuule kirjoittamaan omaa blogia, se piti vielä "sanomani";)Tää on mukavaa ja jollailailla koukuttavaakin puuhaa:)