Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukuun 2. pv. = vesisadepäivä ja veronpalautukset tuli ja meni

Tästä päivästä tulikin sitten sadepäivä.  
Nyt sataa kaatamalla vettä ja tuulee ihan kauheen voimakkaasti.
Linturaukat lentää "kuin paikoillaan" vaan, räpytellen turhaan siipiään päästäkseen lentämään eteenpäin.
Onneksi kerkesimme pikkumiehen kanssa kärrytellä tuohon lähikauppaan ja takaisin kotia vielä ihan mukavan sään aikana, silloin kun ei vielä satanut.
Kävimme törsäämässä veronpalautuksia lähikauppaan. 
Olin minä varmaan aika kärsineen näköinen, kun toisella kädellä yritin työntää vastatuuleen vaunuja 
ja toisessa kädessä roikkui varmaan vuoden painavin kauppakassi, mitä olen vaunuilla kiikuttanut. 
Se kassi ei nimittäin mahtunut sinne vaunujen alakoriin.
Mitäkös sitten ostin?
No, kilon pottuja, kilon porkkanoita, juustokimpaleen, banaanitertun, tomaatteja pussillisen, sämpylöitä pussillisen, näkkileipää, karjalanpiirakoita, 6 litraa maitoa, jauhelihaa yhden rasian ja sen ylioppilaskortin.
Joo, ne veronpalautukset siis tuli, tosin ihan oikean suuruinen summa ja menikin jo suurinosa aamulla ennen kauppaanmenoa netin kautta laskuihin siitä.
Että elämä on. Minkäs teet.
Joillekin oli tullu lehden mukaan veronpalautukset tuplana, ja joku savolaismies oli saanut veronpalautukset kaksikymmentä kertaisena!!!*hih!:))))
Pikkuisia pilkkuvirheitä;)
No, mikäpäs siinä takaisin maksellessa vääräylimmääräinen summa pois, jos ei ole jo joku hölmöyksissään kuluttanut luullen suurinpiirtein hyvät lomarahat töistä saaneen! :))))
Että sellaiset kuulumiset nyt täältä pikaisesti:)
Mä lähden tässävälissäsuihkuun ja valmistaudun omaltaosaltani sinne ylioppilasjuhliin, nyt kun pienimies nukkuu.
Kun mies tulee töistä viikonlopun viettoon ja  isot poijjaat tuleepi koulusta pidennetylle viikonlopulle he valmistautuvat sitten vuoronsa ja pian jo ollaan juhlahumussa;) 
( maanantai ja tiistaihan ei ole täällä koulua, kun on Suomen ihana itsenäisyyspäivä 6.12...paitsi että itselläni siihen päivään liittyy myös surua, se on äidinäitini, eli minun mummoni kuolinpäivä. Hän kuoli, kun olin 13-vuotias. Kynttilä palaa meillä silloin Suomen itsenäisyyden taisteluiden ja mummon muistolle.)
Mutta lyhyestä virsi kaunis, siis moimoi ja palaillaan!:)
Kiirekiirekiire! ;)





Ei kommentteja: