Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Eilisen sattumat ja viikon miinuskilot!:)

No niin, totuuden hetki! :)
Miinusta on tullut *rumpujen pärinää...? :)  -1,1kg!:)
(Eli kaikkiaan tän prosessin aikana nyt  -18,1kg)

Olen ihan tyytyväinen nytten:) 
Jos ois ollu alle kilo, niin sit ois pikkasenherne pyöriny nokassa...:))))))
verenpaine oli aamulla 114/84, pulssi 79  
Pitäs kuulema olla tuo alapaine alle 80kin? normaalisti.
No, jospa se luku sieltä tulee laihtumisen myötä kanssa jo tai sitten jos nää lääkkeet vaihdetaan.
Nyt ei oo kyllä yskitelly yölläkää eikä vielä tällepäivää. *koputtaa puuta

Eilen käytiin mäellä, kun eihän me nyt lomaa osata aloittaa muuten, tulee vierotusoireita ;)
Ei. kun oikseesti, vanahimmalla poijjalla oli niiiiiiin pahasti tulehtunut varvas, että  tartti antibiootit siihen :S
Ilmottautumisesta päästiin "läpi" ilman valituksia, mutta päivystävä sairaanhoitaja oli sitten pätemisen tarpeessa, varsinkin, kun harjoittelija seuras siinä vieressä, kuin "hai laivaa". 
Saatiin 10min mittanen valitus siitä, miten meidän vuoksi päivystys nyt ruuhkautuu ja kuuluis omalääkärille näin pieni vaiva. (ei tajunnut, että hän valittamisen sijaan ois voinu kattoo varpaan ja laittaa lääkärille heti, 2min ois menny siinä...eli hän 8min ruuhkautti itse siellä sitä hommaa, jos jotain niin minuuttipeliä se siellä on)
Minä hermostuin siihen valitukseen sitten kanssa, ja sanoin pikkasen takasinkin yhtä tylyyn sävyyn, että on tiedetty teidän "säännöt", mutta kun ei ollu porukkaa kuin kolme, niin ei ajateltu nyt ruuhkautettavan mitään. 
Selitin myös, miten hankalaa oli päivällä järjestää lääkäriaikaa hälle, kun raasu yritti selviytyä kunnialla työharjoitteluviikosta jne.jne. 
Mutta ei, tälle ei kelvannu mikään, hoki vaan "...kun meidän säännöt...kun meidän säännöt....", 
siinä vaiheessa minä olin suurinpiirtein, että"...voi, isä meidän..." 
Sanoin, että kyllä teille palkka tästä työstä juoksee, et sinä palkatta tätä hommaa tee oli tilanne mikä vaan, 
älä siitä huoli. 
Ja pyysin anteeksi "hänen arvoltaan", jos potilaana sääntöjä rikottiin ja vaivaksi asti tosiaan ihan oltiin, kun vaivasen varpaan takia...no, laitto se sitten lääkärille, kun "mä en siihen sairaanhoitajana rupee ainakaan mitään tekemään"..
Ei ollu kyllä sille hoitajalle korvia luoja päähän suonut, saati ymmärrystä, sellasta inhimillistä ymmärrystä miksi nyt tultiin vain vaivasen varvasvaivan vuoksi. Ja kun ei ollu aulassa kuin kolme ihmistä...sama mantra jatku vaan...*anteeksi nyt vain....
Ja ilmottautumisessahan se nainen päätökset tekee, päästääkö hoitajalle tai lääkärille yleensäkään. 
Joten jäi suoraan suomenkielellä köntsän maku vähän koko hommasta, siinä sairaanhoitajanpaikeilla... :S
Mutta lääkäripä otti heti, katto varpaan ja määräs antibioottikuurin ja salvaa. 
Kysyin nätisti, että oliko tämä turha käynti, oltiinko täällä nyt ruuhkauttaa tai haitoksi, niin se lääkäri sanoi ihmetellen että ei. 
Selitin sille ton jutun sitten ja se lääkärikin sanoi, että jos sellanen "seula" on, 
niin sen pitäs jo pelata ilmottautumisessa niillä hoitajilla. 
Ja sanoi, että ihan hyvä kun tulitte, pahasti on poijjan varvas tulehtunut, tiiä mitä ois tullu, jos ois vielä annettu olla.
Jos ei muutamassa pvssä rupee helpottaa, niin sitten lääkäriin omaan tkhon ja siellä leikkaavat kynnen pois ja aukaseevat patin. 
Sellasta täällä taas:) *kylläpä taas helepotti vuodattaa :D

Mutta nyt mukavaa lauantaipäivän jatkoa teillekin!:) Poikakin kävi pikaseen aamupalalle mennessään näyttää varvastaan, oli patti yöllä ittekseen puhjenut ja pienentynyt sekä vaaleempi:) Joten ei varmaankaan tarttee minnekään enää sen takia mennä:) *koputtaa puuta


Palaillaan, moikka moi!:)

4 kommenttia:

exmuumimamma kirjoitti...

Tosi hyvin on sulla kilot tippunut ja lujana olet ollut vaikka sulla on koko ajan kiusaukset ympärillä kun pitää tehä ruokaa ja muut mässää ympärillä.Tuo verenpainelukemakin on minusta todella hyvä,mitä nyt mulle on sanottu.kyllä tuo mäen päivystyssysteemi on pyllystä.Ne ilmottautumisen hoitajat on pehemmat kuin gestapon kuulustelu.Ihan oikealla asialla menitte ja pitäähän pojan varvas saada kuntoon.Siitähän olisi voinut lähtä vaikka myrkytys liikkeelle tai mennä pöpö esim.sydämeen.Oikea pölhökusti hoitaja murrr :)

Elisa kirjoitti...

Onnea tosiaan kovasti pudotetuista kiloista!

Tuolla terkkarissa saa todella pitää puolensa, jos sattuu vastaan oikeen veemäinen sh täti. Mutta onneksi saitte antibiootit, paranemista varpaalle!

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

iitos exmuumimamma ja Elisa tsempeistä!:) Mäkin kyllä oon ihan tyytyväinen verenpainelukemaan, mutta lääkäri ei, se sanoi että alle 80 pitäs olla alapaine. Joo, sillä sitä mentiinkin päivystykseen, kun ties itsekin, että sellanen paha siitä tulehduksesta vois helposti tulla. Ja ihmetelin, että no, ei oiskaan saanu tulla?!:S ...On se pyllystä, on. Liekö muualla yhtälailla...? Onneksi tosiaan sai sitten ajan kuitenkin lääkärille asti ja sai ne antibiootit! :) Kiitos paranemistoivotuksista, kerron viestit poijjalle!:)

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

Kiitos pitäs lukee tossa ihan ensin...meillei näppis toimi tässä vehkeessä normaalisti, kun aina pitäs muistaa lujasti tökätä, että kirjain tulis...voi olla puutteita siksikin, ei pelkästään mun mahtavan kirjoitustaidon vuoksi :))))))))