Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

perjantai 28. helmikuuta 2014

You never know, what is the flow in every day!;)

Nyt on kyllä sitkeetä flunssaa liikkeellä, Väinö- rukka <3 nimittäin on taas kuumeessa ollut tälläviikkoa:/
Kurkku punoittaa myös, mikä tietennii hankaloittaa juomista ja syömistä. 
Toivon todella, että viikonloppuna tulis jo paranemista tähän tautiin.
Alkaa jo tympäsemään! .... "todellaki-todellaki-todellaki"...
...."Aaaaaivan, se ei tää maailma pyöri kuule nyt niin, että sitä oltas välillä ihan kunnollakin terveenä..."
*joo, tää on tätä ironista huumoria taas, että jaksaa mennä porskuttaa eteenpäin. 
Kiitos Ymmi-Hinaaja Putous-ohjelmasta, mahtavista tarttuvista repliikeistä, joita on kiva soveltaa omaan elämään... :))) *Mainio hahmo se Ymmi!:) Tarttuva... :D *Reps ;)

Se olisi hiihtolomakin koululaisilla ens viikolla:) 
Äiteen isommat muruset <3ovat koko viikon kotosalla myös:)
...Tai no ei ihana kaikki, isäntä-rukalla <3 on työviikko :S

Ens viikolle on merkitty kalenteriin itselleni ravintoterapeutin aika, joten sielläpä sitten kuullaan, mitä mieltä taas hän ompi tästä painosta...
Samalla kysäsen, joko siellä ois päivämäärää missään ylhäällä tulevasta letkunnielennästä...ei voi olla totta, että mitään virallista päivämäärää/aikaa ei ole edelleenkään tullut postitse! :S
On sanottu vain, että huhtikuussa.
Kamala stressi iskee välillä. 
Sitten taas välillä on niin oudon seesteinen ja tyyni olo kaikesta, että oisin jo valmis heti huomenna sinne menemään nukutettavaksi.
That`s me:) You never know, what is  the flow in every day ;)

Itsellä flunssa taisi mennä ohi, hieman yskittelee vielä. 
Jos maanantaina vielä röhä vaivaa, niin sitten kai sitä saa nöyrtyä vaihtamaan sen verenpainelääkkeen, kuten omalääkäri sanoi. 
Ellei hän muuten tosiaan ole myös sitten lomalla...todennäköisesti on, mutta no, seuraavalla viikkoo sitten tai...sitten kun saa sen taas "kiinni".
Tällanen hattarapää sitä näköjään alkaa olla, kun ikää tulee:))))))

Mutta huomenna taas aamulla, kevyenä kuin höyhen, toivonmukaan hyvin levänneenä, iloisena astehdan vaa`alle katsomaan viikon miinussaldoa.
Toivotaan, että kestää taas lukua pikkasen paremmin katsoa.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille ja alkavaa viikonloppua, sekä lomalaisille ihanaa ja rentouttavaa lomaviikkoa!:) Olkaa varovaisia liikenteessä liikkuessanne ja missä ikinä oottekin!:) <3

Huomiseen!:)



 

 


 

2 kommenttia:

exmuumimamma kirjoitti...

Saisitte jo parantua niin pääsisitte laskiaisen pulkkamäkeen ;) Minä en vaan saa sitä hoitajaani kiinni enkä ketään tk:sta.No sieltä fb-ryhmästä löysin taas yhden mahdollisen "uhrin" Ristijärveltä.Ei kuulu mun laskiaiseen pullat tänä vuonna,vaikka pakko myöntää että mieli tekisi...vaan ei auta kun tuo painokin laskee nyt niin etanavauhtia,josko ollenkaan :(( Mukavaa laskiaisviikonloppua taudeista huolimatta :)

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

Ai nii, se ois laskiaisviikonloppu! Jospa sitä ois jo sunnuntaina sen verran terveenä sakki, että edes vähän vois pulkkailemassa käydä. Väinöö ainakin viimyönä taas ahdisti niin että oksenti, mutta sen jälkeen nyt on näyttänyt tosi pirteelle. On helpompi olla, kun limat sai ryllättyä pois. Ja lääkkeitä tuli annettua sen verran, että varmasti aukes putket. Mä en oo siinä fb-ryhmissä hirveesti niitä juttuja selailla, jotain kuvia kattelin. J ajohonnii kommentoinkin jne. pikaseen:))))) Hyviä tsemppikuvia kyllä on siellä. Millä leikkaustyylillä sitten on leikattu ketäkin en oo hokannu vielä ainakaan kaikista. No, hiihtoloman jälkeen jos se sun omahoitaja ois jo tavoitettavissa, niiin kerkee sitten kysyä varmasti vielä, vai tarkoititko nyt jotain muuta asiaa, mitä nyt ensin ajattelin?:) Mukavaa laskiaista sinullekin, ollaanpa yhteydessä :)