Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 27. tammikuuta 2014

Asiat järjestykseen

Mikä lie möykky tuli kurkkuun tähystysyritysten jälkeen, koko ajan yököttää, vatsaa velloo ja on täys olo, yskittää vuorokauden ympäri välillä korskuvaa, välillä kuivaa yskää niin että veet valuuu silmistä, hiki virtaa ja palelee...Vai onko tullu nyt flunssa ihan? 
Vai onkohan tää tosiaan siihen tähystykseen liittyvää, vai mitä liene?

Näin PAINAJAISUNIAkin viimeyönä.
Olin tähystyksessä Kaksilla. 
Mulle ei annettukaan täysanestesiaa, vaan ns. humautettiin ja mulloli joku ihme nappisysteemi ittellä, millä sain annostella lääkettä.
Ja se oli siinä unessa vielä hirveempää... Mitään en voinut tehdä siinä, ne vaan teki sen tähystyksen väkisin, mun ollessa vain puoliksi tiedoton.
Toinen kertakin tuli samalle yölle samasta asiasta painajaisunta.
Siinä lähdin pois koko tähystyshuoneesta, kun eivät aikoneet antaa mitään vaan tehdä samalla tavalla tähystyksen kuin Oysissa. Sillon lähdin siinä unessa pois sieltä.
Hoitaja huus siinä vielä jälkeen, että rouvva on hyvä ja unohtaa sitten koko leikkausksenkin, kun ei pysty edes tähän.
Kamalat unet...really bad nightmare... !!! :(
Liikaa lukenu nettiä? ;)
Tätäkö tää nyt sitten on. Sitä tähystyksen pelkämistä...
Mua ei ainakaan siihen tähystykseen ympäripuhuttua, ei enää hereillä ollessa. PISTE.

Heti aamulla soitin Oysiin, sain jätettyy tälle kirurgille soittopyynnön. Sanoin hoitajallekin asiani siinä:
en lähde 2 vaiheen leikkaukseen ja syyt ne mitä täälläkin oon kertonut.
Hän kyllä ymmärsi täysin ja oli samaa mieltä, että kyllä by passkin tuottaa tuloksia, kun noudattaa vaan sitten lopun ikää annettuja ohjeita.

*HUoh, yks asia edes, mikä jo hieman helpotti. Saa nähdä mitä sanoo kirurgi...? Mutta mun kroppahan se on, mihin kajoovat, kai mullakin todellakin joku sananpaino tällasessa asiassa on.

Sitten pittää selvitellä vielä muita koukeroita tähän leikkuuseen liittyen, mm. lastenhoitoapua kaupungilta (kodinhoitajaa, edes joksikin aikaa), kysellä Kelan tuista lapsiperheille tällasessa asiassa, kun emäntää leikellään ja on sen jälkeen nostelukielto 2-4vkoa, että jos mies ois jonnii aikaa töistä pois kotiapuna, niin saako siihen mitään tukea vai pittääkö sillon jtn muuta keksiä... ja vielä soitella rav.terapeutille.

Siinäpä ohjelmaa tällepäivää. Puhelinlaskussa näkyy taas...pimpelipompeli vaan... ;) 


Ja sydämellinen kiitos tätäkin kautta ex-muumimammalle vertaistuesta! Oli mukava, kun kävit eilen kylässä ja jaoit kokemuksiasi ihan henk. koht. Olet todella sydämellinen ihminen!:) Kiitos:) Sinun jos kenen ajattelisi olevan sopiva Kainuun vertaistukiryhmän vetäjäksi? Oletko ajatellut sellasta ikinä? :)


Ei kommentteja: