Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 13. tammikuuta 2014

Kotisairaanhoitoa

Ei olla kadottu mihinkään, mutta kipeenä on taas 3/6 tästä porukasta. 
Alakerrasta on tullut kotisairaala. 
Yksi peti olkkariin on levittämättä, oottaa varulta jo siinä, jos Jyrikin tässä samalla vielä sairastuu.
Saan kotisairaanhoitajana olla hyvinnii taasen. 
Helpompi hoitaa tässä alakerrassa ja lääkitä, kun ravata portaissa koko ajan...vaikkaa hyvää liikuntaa ois mulle varmaankin, mutta kiitos ei nyt nappaa sellanen, eikä sitten yöllä varsinkaan, ollenkaan. 
Omat unet kun on taas jossain muualla muutennii, saa vaan nukkuu, "silimät auki". 
Verenpainelääkkeen aloituksen jälkeen mua kyllä väsyttää väliin vähän, mutten saa nukutuksi...liekö sivuvaikutusta siitä lääkkeestä näin alkuun? :)))) 
Joo, potilastietoo meijjän tuvasta:
Eljaksella 37,5... Väinöllä 37,2...(onneksi pikkusilla ei ainakaan vielä sen enempää kainalosta mitattuna, mutta tuo yskä...*oiei....),
Jerellä 39,2...ja älyttömän kuuloinen röhä...katsotaan kuka seuraavana?
...Ketä arpa suosii tässä lentsutaudissa?:)))))
Joo, hieman sarkasmia kehiin, se auttaa jaksamaan.
Vaikka ei kyllä naurata yhtää kun kattoo näitä omia murusia <3 , pieniä ja isompaa taas kippeenä:(
Mutta kyllä se sieltä kiertää...

Kirjoittelen sitten jossain välissä kun on paremmin aikaa.
Pitäkää te siellä itsenne lämpiminä ja terveinä!:)

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Voihan tyhmyys, paranemista sinne! <3

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

Kiitos Elisa:) Niin hassua kun tää taas onkin...käytiin mäellä:D AGAIN!!! yes, yes... :D Poijjan kurkku oli kuin kärpässieni!!! No, angiina :S Jas huomenna pittää varata kuulema koko joukolle joukkotarkastus lähiterveyskeskukseen, jotta näkee kuin monella se on myös. Ja kaikki kuurille sitten samaan aikaan, jotta sairastelu vähenis vähäsen. No joo, helppo sanoo sen päivystävän lääkärin noin. Katotaan, monelle meistä huomenna ajan saan? Pokkana puhelu:"No se taatisen pessueen talonkokoonen akka täällä taas huomenenta!:D Voihan se olla, että hermostuu taas se aikoja antava muija siellä, kun kuulee että **** tässä huomenta :))))...Pitäskö samalla kyssyy pokkana, että onko teille saatavilla kausikorttii, bonusalennusta, ryhmäalennusta, perhekorttii ja/tai mitä vaihtoehtoja vielä...jotta sais tulla lääkäriin jos ja kun tarttee tai kun tolleen muualta lääkäristä käsketään varata koko sakille ajat lääkäriin ja mennä näytille...? :D