Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

torstai 30. tammikuuta 2014

Pikaisa postaus...

Pakkanen paukkuu, -23 astetta. *Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...paleleeeeeee!
Täällä sitä Väinö potee korvatulehdusta:S 
Eilen lastenpolilla lääkäri totesi, että korva on kippee pikkumiehellä. 
Eli lääkekuuri päälle, Amorionia viikko.
Lisäksi Väinö sai Aerius nimisen antihistamiinin (sama lääke Eljaksella).
Maito pittää taas asteittain vaihtaa, tällä kertaa Alpro soyaan. 
Kuukauden päästä lääkäri soittaa, kysyy, miten sujuu kakkimiset.
Isoilla poijilla allergiatestit reagoi elukoille, heinille ja siitepölyille niin, että antihistamiinit saivat siellä jo ottaa ja kortisonivoiteilla voidella kätensä. Ja Jere sai sittenkin lääkäriajan, joku perui tulonsa, niin poika pääs sittenkin vielä näytille kuten kuului, joku virhe sattunut aiemmin. 
Nyt sitten ei enää lastenpolille hänen kuulu mennä tän jälkeen, nyt siirtyy lopullisesti tkn puolelle.
Verikokeita määräs otettavaksi kanssa, pittää käydä joku aamu, viimestään hiihtolomalla, kun ei oo kiireellisiä.
Eljaksella oma aika onkin toiste, ei saanu samaan aikaan hälle enää kontollia. Onneksi hän voipi nyt paremmin * koputtaa puuta...

Anestesia ajasta (gastroskopia) soittelin mäelle, tuonne vatsataudeille (pklille) ja sieltä sanottiin ettei Oysista oo tullu mittää. WHAT?! :S
No minä heti kärppänä tivaamaan kaikki mahdolliset paikat mihin ois voinu ereyksessä mennä, että kattelee ja ei muka löydä, kunnes: joo tää on menny nyt jostain syystä kirran pklille! -No, daa-a...oli taas yllätys? 
No, onneksi hoituu niin että hoitaja ottaa kopsut siitä ja antaa lkärin luettavaksi ja aika tulee postissa pian. Aikoi laittaa kiireellisenä:)

Sellasta pikaseen, nyt Väinö turruuttaa tuolla suolikaasujaan niin, että tais tulla ns.varpusparven kanssa... :S Kiitos siitäkin taasen...juuri kun aattelin, että nukkuupi hetlen niin pikaseen kirjoitan. 
No, jotain kerkesin...?:))))

Mutta paremmalla ajalla lissää.
Moimoi!:)


Ei kommentteja: