Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

lauantai 1. syyskuuta 2012

Lauantain turinoita pitkästä aikaa


Kiitos Elisalle kommentistasi/ viestistäsi ja tsempistä!:)    
En ymmärrä, miksei sitä viestiäsi saanut tuohon tekstini jatkoksi julkaistua ja siihen vastattua..jokin asetus juttu kai...? En ilmeisestikään ole kunnolla  perehtynyt tähän blogimaailmaan... ;)

Meillon ollut tiivis päivä tissittelyssä tänäänkin, jokin tankkausvaihe menossa? 
Tuntuu, että koko ajan saa vaihtaa vain tissiltä toiselle tuota pientä, suloista ahmattia:)))) 
...No, poika tekee tulevien päivien maitotilausta suuremmaksi;)
Eilen meillä oli taas äksönia illan aikana, kun  tää meidän 2,5 vuotias aukas silmänsä soffankulmaan...kunnon vekkihän siitä tuli luomeenja verta hirveesti, joten ei muuta kuin isäntä asialle ja auto kohti sairaalanmäkkee ja liimapaikka silmäluomeen. Että  sellasta.
Mutta tämä ilta onkin sitten ollu hänellä rauhallisempi, ei ole hypiskellyt miten sattuu ja aivan niin "iltavilliin" asti innostunut riehumaan, kuin eilen. Harmi, että joskus jotkut asiat menee perille vasta kantapään kautta...Mutta sehän on vain elämää. 

Miespuoliset kävivät tänään aamulla suurkirppiksellä, mutta palasivat melkeen tyhjin käsin sieltä pois. 
Tällä kertaa ei tullut kotiin muita löytöjä, kuin muutama vanha pikkuauto, sekä seiskaluokkalaisen pikkulego löytö bionicle kokoelmaan. Isoin poika oli ostanut jonkin pleikkaripelin.
Aivan oikeen, meillä isommatkin poijjaat leikkii vielä legoilla, no ehkä tämä isoin ei enää niinkään ittekseen niillä värkkäile, mutta "pienempien" kanssa kyllä näpräilee ja rakentelee:) 
Olen sitä mieltä, että lapsi saa olla lapsi niin pitkään kuin haluaa, kerkeepi niitä "pahoja" tapoja näkemään ja kokeilemaan myöhemminkin, jos sille tuntuu.
No, ja onhan tuossa pihalla sitten isännällä taas uus projekti, eräs kuluneen kesän pihakirppis löytö...vanha Rover, joka on nyt ollut hinkkauksen, hankauksen ja tarkastelun alla aika tiiviiseen;)
Minä jo koitin kysellä, että "millonkas siitä joku entisistä autoista lähtee jonnekin päin...?" :))))
Eipä kohta tartte sitten kenenkään stressata ruohonleikkuusta, jos noita autoja tuohon tahtiin tulee...
tai mistään muustakaan, kuten ensi kesän kasvimaasta...tällekesälle en olisi itse sittenkään sitä kopeutunutkaan laittamaan. Ja talvihan sieltä nmuutennii kohta taas tulee...yöt on jo käyneet täälläpäin pakkasen puolella :/   *Hrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Mutta mikäs syksyssä onkaan sen ihanampaa, kuin katsella loimuavaa takkatulta...poltella kynttilöitä...ja laittaa pihalle lyhtyjä.

Ei tässä sen ihmeempiä turinoita tänään, kuulemisiin taas:)
Meidän seiskaluokkalaisen sanomista siteeraten:
"Mukavaa kun on viikonloppu ja kaikki koolla!" :)
Mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille jotka sattuvat blogiani lukemaan!:)

1 kommentti:

Elisa kirjoitti...

Jännä että et saanut kommentoitua....en tiedä, itsellekin edelleen tämä blogihärdelli ihan utopiaa vaikka jonkin aikaa jo tätä "harrastanut".
Aikamoisia viliskantteja nuo reilu pari vuotiaat, meilläkin aina toisinaan (tarkoitan siis erittäin usein) vauhtia ja vaarallisia tilanteita by Joona 2vee ja kohta 4 kk päälle! :)