Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ristiäispäivä:)

Juhlat menivät hyvin, väsymyksestäni huolimatta.
Aamulla heräsin kuola poskilla ja kieli purtuna...oli vissiin sitten "joku" ollut taas niin väsynyt vai migreenikö vai mikä lie syynä, että sellanen herääminen oli "taas"...
No, panadolit migreeniin ja menoksi. Siitä se päivä lähti.
Äiti rakas oli touhunnut mitä ihanimmat tarjoiltavat ja hääriskeli juhlien emäntänä, sisko rakas toimi omasta väsymyksestä huolimattaan tiskarina. 
Tuhannet kiitokset<3 heille. 
Isännän siskokin oli leiponut piirakkaa ja kakkua, joita toi sitten tullessaan. 
Kiitokset vielä sinnekin, jos satut lukemaan<3
Vieraita oli mukavasti, sellaset parikymmentä ja kummeja vauvalle tuli neljä:)
Kasteessa hän sai nimen Väinö Kalevi Pasinpoika:) 
Kutsumanimi on siis Väinö:)
Raskaana ollessa ja nyt on tullut lauleltua aika paljon J.Karjalaisen Väinö- laulua, jostain kumman syystä:)
Kerrompa samalla muuten aiempien lasteni nimet: Jere Matias, Jyri Toivo Olavi, Eljas Antero Pasinpoika. Oon tainnut tähän mennessä kertoilla heistä täällä nimillä "ensimmäinen poika", "toinen poika" jne. *heheheh:)))))
Kaksi ensimmäistä lastani/-mme ovat ensimmäisestä avioliitostani, nyt nämä kaksi viimeistä (tai oikeemmin kolme, se pieni, joka ei koskaan saanut syntyä...) on syntyneet tässä avoliitossa Pasin kanssa.
Sellainen poikalauma on nyt siis loppujen lopuksi täällä:)
Ja mä saan olla sitten kaikkien heidän "Maikkimaan" rinsessana sitten täällä ja pomottaa... ;) ...tosiaankin pomottaa juu, välillä hyvällä ja välillä tosi huonolla menestyksellä:)))))

Mutta nyt unta kaaliin, aamulla on jumppa klo 8!:)
Palaillaan ja mukavaa alkavaa työ-, loma-, kuntoutus-, ym. viikkoo kaikille!:)

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

"Väinö,väino, missä on se Väinö?" Hei, onnea poitsulle kivasta nimestä!

Elämää Backstreetillä kirjoitti...

Kiitos, kiitos:) Kesti hieman vastailla, mä oon ottanu ihan niin levon kannalta tän viikon, kuin suinkin vaan oon pystyny. Nyt alan taas heräilemään" elämään enempi. Just! Se J.Karjalaisen laulu, nimenomaan:) Sitä laulua tuleekin lauleltua päivittäin:)))) Vieläpä useempana versiona, sillä tää meidän 2,5 vuotias haluaa, että sama lauletaan hänestä, veljistä, isistä, äitistä...jne. :))))) Voi että se on aina yhtä hauska laulu hänestä!:) Ja näkkyypi Väinökin tykkäävän, kun hiljenee aina kuuntelemaan mun "raakkumista"!:)