Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Uhmailua ja mustasukkaisuutta a`la pienimies

Elisa:
Tää näyttää olevan niin, että kun luen bloginpuolella kommenttisi, siinä on vaan vaihtoehtona poista tai ilmoita roskapostiksi. Ei mitään sellaista, että vastaa kommenttiin tms. kuten voisi olettaa. Aika erikoista, todella. 
Joo, kyllä nuo parivuotiaat on niin ihanassa uhmaiässä, että ne keksii senkin vuoksi kaikkee heidän mielestään kivaa, mikä taas ei meidän äitien mielestä oo niin kivaa...:))))


Nyt meillon lisäksi nyt tullut tuota mustasukkaisuutta pintaan enempi. 
Tänään se näkyi oikein hyvin silloin, kun vauvan sai nukkumaan, niin tää kaks ja puol`vuotias kiljui aina vauvan hereille...nyt sitten vauveli on illan "kiitellyt" (=itkeskellyt) siitä meitä kaikkia, että ei oo saanunna nukkuu ihan aina sillon kun ois haluttanut, reppana...
Mutta näköjään se uni tulee kuin tuleekin sitkaammillekin sisseille lopuksi...nyt ne nukkuu tursottaa tuossa posket pölleröillään molemmilla...ihan veto pois näkyy olevan. Jos lie hieman ittellänikin, siis veto pois:))))
Aikamoista rumbaa on ollut tänään:)))) 
Pariin otteeseen ulkoiltiinkin tännään pienessä vesisateessa, mikä kyllä toisaalta piristikin kivasti, ainakin hetkeksi. Mutta huomaa kyllä, ettei itse ole ihan vielä oikeen entisessään kunnossa synnytyksen jäljiltä, astman puolesta...pikkasen heikko happi tuntui olevan, vaikkei vauhti ollut päätä huimaavaa, eikä lenkkikään ollut pitkä. Siellä mä "pää pitkällä" yrjösin yhteen puskaan lenkkipolun varrella...teki niin huonoo. 
No, pikkuhiljaa hyvä tulee. Pittää useemmin vaan lähtä käppäilemään ja happee haukkailee, siitä se rytmi taas ulkoiluunkin löytyy.
Nyt vielä pitänee ruveta pyykin viikkaukseen, jottei sitä tarvitse huomenna sitten päivitellä...sen jälkeen jos yrittäs hetken torkahtaa ennen seuraavaa syöttöö.

Mukavaa yön jatkoa kaikille ja etenkin tällasille "yökiitäjille!":)))  
(=kotityöt näköjään alkaa vasta kun yö tulee...) 

Palaillaan, moimoi!:)

Ei kommentteja: