Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Lämpöistä lauantaita!

Taas on omatkin "markkinapäivät" takanapäin! Isäntä lähti aamupuurolta Oulaisiin rompetapahtumaan  vanhempieni kanssa:) Minä ja lapsukaiset/ nuorukaiset jäätiin "laiskottelemaan" kotia;) Eipä sentään, tarkoitus on hieman siivoilla...on niin kuuma, että saa sellainen kevytsiivous kelvata. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta taas. Pihakirppispäivinäkin aurinko paistoi pilviseltä taivaaltakin tukalan kuumasti ja sain palkaksi "mun tyyliin" sopivat rusketusraidat (=t-paita!) -Kun ei oikeen niitä pikkupikku bikineitäkään ole mun kokoiselle, ellei mene Agrimarkettiin ostoksille!  Sen verran oon saanu kuulla aina painostani, että uimisetkin jää aina omalle mökille. Säästänpähän(?) muutamalta ihmiselta kesäaikaan hermoja, kun en mene yleiselle rannalle, enkä pahoita omaa mieltäni, kun joku omasta mielestään täydellinen ihminen soittaa paikallislehteen valituspalstalle, että "lihavat ihmiset pilaa lomatunnelman ja rantafiilingin, suorastaan peittävät ruhollaan koko auringon rannalla" :(   -Tiedän kyllä, itse olen läskini hankkinut ja ne myös kannan. Ei ole vaikeaa olla tietämätön omasta painostaan, toisin kuin jotkut ihmiset luulevat. Onpahan joku jopa kouluaikoinani sylkenyt ohikulkiessaan päälleni :/   (Lihavuuden lisäksi olen siis ollut aikoinani koulukiusattu) Ne on minun "ristini" ja niitä kannan koko loppuelämäni jollainlailla mukanani.
Nyt en kuitenkaan laihduta (pelkästään) toisten ihmisten takia, vaan enempi itseni ja oman hyvinvointini vuoksi. Toki myös mieheni ja lasteni vuoksi ja siksi, että saisimme yleensäkään vielä pienen pienenpienokaisen tupaamme:) Ja mitä siihen nutraamiseen tulee, nyt on tahti ollut jo jonkin aikaa hidastunut, mutta suunta on koko ajan oikea- eli alaspäin. Edelleen olen niillä pusseilla ja kaaleilla. Ehkä se veden juominen on nyt muutamana päivänä jäänyt vähemmälle ja naisten vaivatkin on tulossa, joten siinä voi olla syytä hidastumiseen(?)
No, pihakirppis asiaan takaisin. Kauppa kävi hyvin, paremmin kuin viimeksi. Lapsukaisetkin saivat omaa taskurahaa, kun möivät jtn omia juttujaan pois niiden käytyä tarpeettomaksi. Naapurinkin lapsukaiset innostuivat tekemään omat kojut ja kunnon markkinahenkeen huutelivat kadulla "Tulkaa ostoksilleeeeeeeeeeeeeee! Kirpputooriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Tänääääääääääääääääääään!" :DDD On ne niin ihania nuo lapsukaiset, keksivätkin! Ja meillä kaikilla oli niiiiiiiiiiiiin mukavaa!!! Että jos sitä vieläkin uusittais tämä hullutus kotipihalla, ehkäpä piankin!:D Kokeilkaapa muutkin!:D Kaikki nyt tekemisenpuutteessa(?) siivoamaan varastojaan ja myyntikojut pystyyn omalle pihalle!:)  Muutama kaveri siihen höpötykseen mukaan:) On se mukavaa!!!:))))  Saa kaappeja ja varastojaan tyhjemmäksi, sekä säästää nissä kalliissa kirppispaikkamaksuissa! Saa nauttia mukavasta markkinameiningistä, kauniista ulkoilmasta puhumattakaan!:)  Ja parasta(?)- saa taas alkaa hamstraamaan uutta!:)))))
Aurinkoista viikonloppua kaikille! Älkää polttako nahkaanne auringossa! Moiii!:)

Ei kommentteja: