Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Käynti ravintoterapeutilla

Joo, nyt on nutrauksen tulos saatu: 4viikkoa, miinus 8kg!:) Ihanaa! Olen kyllä ihan tyytyväinen, vaikkei sitä kai päällepäin sitten huomaa, kun ei ole kukaan OIKEASTI asiasta maininnut:) ...Mutta vielähän sitä on mistä lähteä ja paljon! :/  Kun oikein(?) laskeskelen, niin kaikkiaan keväästä on nyt paino tippunut -13kg,  kun ensin yritin sitä karppausta (mutten saanut painoa putoamaan niiiin nopeaa, kuin halusin...aika rientää...). Nyt aletaan olla lähellä sitä painoa, mikä minulla oli aikoinaan enkelivauvaamme ruvetessa odottamaan...nyt jos malttaisin sittenkin vielä nipistää suosiolla 10kg-15kg, niin sitten... ;) Tässähän se näköjään kuitenkin tippuupi alaspäin, vaikka päivät välillä meneepi hieman vuoristorataa!:D
Kaalia on kulunut tänäänkin ja toiset on herkutelleet ties millä (mässäilleeet tahalleen nokan edessä), mutta herkutelkoon nyt oikein kunnolla- mä oon ruvennu muistuttamaan, että jossain vaiheessa se kertyypi teillekin ylimääräisenä!!!:D (...aika ilikee?)
Huomenna ois palotarkastus meidän tuvassa, sekä pikkuisen lääkäri (kontrolliaika).
Sitten tuleepi myös vieraita, pienimmän poijjan "pummitäti" kuten armas isäntä rakkaasta siskostaan sanoopi leikillään;) Sitten varmaan pihasauna lämpee, ellei ole saatu sitä ukkosmyrskyä tänne, mikä tuntuu "kiertävän" aika lähelläkin meidän paikkakuntaamme. Toivotaan, että ei vielä huomenna olisi huono ilma-ehkä mä yhden päivän vielä kestän tätä hellettä!;)
Isommat poijjaat ovat tänään olleet siellä mummolassa ruokapalkalla "kesätöissä" maalaushommissa:)
Hyvää tekeepi opetella vähän "työntekoa" muuallakin kuin kotona ja osaavat toivottavasti tuntea hyvää oloa siitä, että ovat olleet mummolle ja ukille avuksi :)
Me on pikkumiehen kanssa leikitty,  ulkoiltu ja kylvetty yms. normipäivään kuuluvaa tehty (kuten pienenmiehen ruokailu). Nyt taitaapi olla jo iltapuuron aika, saa nähdä vieläkö mennään kylpyynkin-todennäköisesti...hän syö vieläkäsillään enempi, vaikk`on lusikkakin tarjolla ja hieman sotkee itteään XD

Hyvissä tunnelmissa on siis kaikkiaan päivä mennyt.  Huomenna päivä uus- joten hyvvää yötä!:)

Ei kommentteja: