Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

tiistai 26. heinäkuuta 2011

41 päivää nutriletillä ja yhteensä -14,1kg! Ja RR lukemat aivan uskomattomia!!!

Tänään omien laskujen mukaan tulisi siis 41 päivää nutriletillä!:)
Paino on edelleen laskusuunnassa, kuten pitääkin olla. Kaikkiaan keväästä on tippunut -14,1kg! Jihuu!  XD
Osa aluksi sillä ns.karppauksella, ja  nutrauksella kuitenkin se suurinosa, ainakin se kymppikilo:) Nopeamminkin voisi vielä painoo lähtä, jos en niitä kaaleja söisi ollenkaan, kuten aluksi tein. Mutta kuitenkin se kolme viikkoo oli niin "raaka" sillätavalla ollessa, vaikka sen lopuksi kestikin...mutta melekeen "kiipesin välillä seinille" ja olin "vihainen" pienistä asioista kaikille...Joten on siis paljon ihmisystävällisempää syödä niitä kaaleja nutrauksen lisäksi!XD
Tänään mittasin piiiiiiiiitkästä aikaa verenpaineeni ja kas! Milloinhan se on sellaiset lukemat viimeksi minulle näyttänytkään??? Joskus parikymppisenä, kenties? RR oli 134/77-80, ja lepopulssi 66-70!!! Mulla?! -Jep, jep, jep! Mulla, mulla:) Se on kyllä ihme! Mullon aina sydän tikuttanut lyödä 90-100/min, joten hitsin hyvät lukemat on nyt kyllä!!! Ei oo nyt ollunna helvetillisestä migreenistä tietookaan tms. "tainnuttavista" päänsäryistä ja näköhäiriöistä, mitä minulla tuossa taannoin oli. -Nutrauksen ansiota!!! -Samoin se, että ylipäätään normaalikoon mansetti meni MUN käsivarren ympärille!!! XD  -Voi itku tätä onnee!!! Tässähän ihan herkistyy!!! ;`)  Ei voi kuin taas sanoa sen mitä aiemminkin-eli nutrausta jatketaan, jatketaan!!!

Tänään aamupäivä meni kirppareita kierrellessä ja kierrätyksessä käydessä:) Saaliiksi ei oikeastaan tarttunut muuta erikoisempaa, kuin vanha peltinen pelle-lelu kierrätyksestä, joka soittaa pelteä yhteen vaijerista painamalla (ja vain 0,80e!).
Se on kyllä hieno löytö!!! Se "soittomekanismi" ei kylläkään tällähetkellä toimi, mutta rakkaani osaapi sellaiset vehkeet korjata, on se niin kätevä käsistään!;) Muuten on touhuiltu ihan niitä "normijuttuja" eli ulkoiltu, leikitty, laitettu ruokaa, nukuttu päikkärit jne.
Isommille poikasille on tullut soiteltua sinne reissunpäälle, äityliinillä täällä ikävä hieman kaivelee:)
Pienimieskin on heitä tapansa mukaan "omalla kielellään" syömään huudellut ja ihmetellyt, kun ei kukaan yläkerrasta loiki alas kutsuttaessa...
Tällähetkellä pienimies vetelee pinnasängyssään jo makoisia yöuniaan sikeästi:)
Isäntä laittelee pihalla vielä niitä haalimiaan bmx pyöriä, taitaapi maalausurakka olla jo menossa...
...Minä kirjoittelen tätä ja surffaan (huuto)netissä ja luen blogeja:)
Meneepihän se aika niinkin, nyt kun hyvällä syyllä voi hieman ottaa löysemmin- ne öljyt meni siis vaihtoon, kuten viimeksi arvelin;)
Mutta minäpäs jatkan näitä yöllisiä touhujani täällä ja toivottelen hyvää yötä taasen!!!:) Palaillaan!

Ei kommentteja: