Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pikaiset kuulumiset

Niin vaan on mennyt muutama päivä, etten ole kerennyt kirjoittelemaan. Niin paljon on ollut kaikenlaista hommaa; synttäreitä, siivoilua, ulkoilua, rompetapahtumia...jne. Mukavaa tietty, ett`on hommaa! :) Rompetapahtumasta  löytyi  oikea aarre! 60-70-luvun vaunut pikkupoijjalle!:) Pittääpi laitella sitten niistäkin  kuvaa, kunhan ne on lopullisesti kunnossa...enään yks ratas nimittäin puuttuu!:D Pittääpi se metsästää jostain, tai ostaa jotkin epäkuntoiset, vanhat oran vaunut ja ottaa niistä. Kierrätyksestä löytyi siis ne kolme sopivaa, muttei sitä neljättä!:/ (Rattaan koko pitäs olla sellanen 28cm).
Pyöränistuinkin on paikoillaan, se ajoreissu vaan puuttuu vielä! *hih! Josko sitä tänään päikkäreitten jälkeen käytäisiin testiajelulla, ellei taas sada. (ollaan kai sokerista, kun ei viittitä sateeseen mennä pyöräilemään)  Eilen satoi ja ukkosti, kerettiin just iltapäivärataslenkiltä kotia, ennen kuin nakkas kunnolla vettä tulemaan.
Isot poijjaat suunnittelevat keskenään reissua toiseen mummolaan "Pohojanmualle", pittääpi peseskellä puhtaita vaatteita mukaan ja auttaa heitä pakkaamaan jossain välissä. Nyt on taas meillä tupa täynnä poikia, omia ja näitä"ottopoikia";)
Isäntä on luxus(?) lomalla Tallinnassa *hmmmmph! - Noo, ehkä mäkin sen tyttöjen illan sit JOSKUS olisin ansainnut? Tai EDES hemmottelupäivän...?
Kunhan saan vielä hieman nipistettyä  kiloja alespäin ja hemmoteltua itteeni kampaajalla (...uus väri tukkaan ja uus tyyli Lyylille!) ja shoppailemassa (vaatteita, tuoksuja...)  ja...ja...
Paino on kyllä tippunut taas jonkin verran alespäin. Kaalit menee edelleen nutriletin lisukkeena ja tavallinen sipuli, sekä tomaatti. Kesäkurpitsaa uskaltauduin ostamaan myös, mutten syönyt nyt sitä raasteena, vaan paistettuna. No, hieman siihen öljyä tarvitsi laittaa-mutta se annettakoon anteeksi(?) keitettynä se ei ole hyvää...
Ihmiset ovat alkaneet huomautella mun muuttuneesta ulkonäöstä positiivisella tavalla:) Kuulema rintojen alta on vatsa "pudonnut" alaspäin:)))) Ja se leuka, se on kuulema kans toistenkin mielestä hävinnyt...siis se yks leuka on tosiaan vähemmän!;) Jes!!!:) Ja keväällä alennuksesta ostamani rintaliivitkin menevät  päälle!!! (...enkä tarvinnut sitä Agrimarkettia!!)
Kengännauhani voin solmia jo "normaalisti" kumartumalla, enää ei tarvitse jalkaa nostaa penkin syrjälle yltääkseen sen tekemään! Ja muutama vaate menee päälle, mitkä ei aiemmin ole edes mahtunut vetoketjuistaan kiinni! Eli kyllä sen laihtumisen jo huomaa. Olen erittäin tyytyväinen tähän nutraukseen! XD
Jatketaan, jatketaan...siis nutrausta :)
Lopettelen kirjoitustani nyt taasen tältä erää, menen nauttimaan sen kahvikupposen vielä, ennen kuin pienimies- tuo meidän ikiliikkuja, herää rentouttavilta päiväuniltaan:) Sitä virtaa sitten taas piisaa tuonne kuuteen-seittemään asti yhtäjaksoisesti!:) Pikkujalat vipeltää ja lujaa!!! Ja se pyöräajeluhan se piti meidän toteuttaa:)))) Pittääpi ettiä oma kypärä (*kä-käääääk....no, turvallisuus ennenkaikkea) poijjaan kypärä odottaapikin jo tuossa näkösällä:)  -Että moikkeliskoikkelis vaan taas!;)

Ei kommentteja: