Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Nälkäisen turinoita ja laihdutuksen "iloja"

Kylläpä ylentää mieltä, kun kuulee, että EHKÄ jo hieman huomaa, että painoa on lähtenyt...kuulema korvanlehdistä tai ehkä yksi leuka on vähemmän...! -Joo, kiitti, kiitti! Juuri nuo sanat kannustavatkin hirveästi eteenpäin! XD  -Siis oikeesti, en ota siitä kuitenkaan "verisesti" nokkiini, olen tottunut suorasanaiseen, MUTTA huumorilla höystettyyn kommunikointiin!:DDD  Tänään on ollut aika vaikea päivä painoasioissa, nyt on ollut ihan oikeasti nälkä...taisin sanoa o eilenkin kyllä niin? Vaikka söin iltasella lämmitettyjä tomaatteja (jotka maustoin erilaisilla yrteillä, sekä ripauksella suolaa). Olen kiltisti killittänyt  nälkään myös sitä vettä ja sen sivuvaikutuksena sitten ravannut yhtenään "puuteroimassa" :/   Mahalaukku on siitä vedestä varmaankin koulurepun kokoinen? (toivottavasti ei...) Mutta olo on kuin vesi-ilmapallolla (valmis poksahtamaan)! Toiset perheessämme (tuttuun tapaan) laittoivat illalla grillinkin tulelle ja maiskuttelivat makkaraa. Valehtelisin, os väittäisin, ettei tehnyt mieli...ei...Minä kuolasin vieressä, kuin joku koira konsanaan-...että eikö edes pientä suupalaa heruisi, mutta ei, onneksi kuukaan ei antanut!:D Olisin nimittäin sen ehkä syönytkin :/ 

Päivä on mennyt hitaasti -jostain kumman syystä ja olo on ollut aika nuutunut. Hellettä on edelleen, vaikka piti tulla se sade ja ukonilma säätiedotteen mukaan. No, ehkä hieman jyrinää kuulukin, mutta pisaraakaan vettä ei ole näkynyt. Isäntä on leikannut ruohoa, korjannut saunan piippua ja seinän rappausta, isommat poijjaat ovat olleet kavereineen vesisotaa ja hyppineet trampalla -paitsi toinen poikamme, selkänsä vuoksi. Enää se selkä ei ole kipeä, mutta hän ei taida muuten haluta isommin hyppiä trampalla niin kovasti niitä temppujaan-taisi pikkuisen säikähtää...? Mutta kukapa ei olisi säikähtänyt...selkäkipeällä jos selvisi, niin hyvä. Pelkäsin pahempaa. Pienimies on ollut vauhtipäällä, pitääpi minutkin hyvinkin aamusta iltaan liikkeellä! On hänellä kyllä valtavasti energiaa!:DDD Vahinkojakin on tullut kaatuillessa, ikävä kyllä, mutta kun sitä vauhtia on hieman liikaa! Itse olen ollut pienenä tyttönä samanlainen menijä...joten "syyllistä" ei kai tarvitse kaukaa hakea;) Nyt pienimies nukkuu jo unta ihanaa ja naureskelee niin leveesti unissaan, että hänen hampaansa näkyvät! Hauskan näköistä...!:D Isommat pojat katsovat vielä vintillä elokuvaa ja tulevat elokuvan loputtua tänne alas (viileämpään) nukkumaan. Yläkerran sisälämpömittari näyttää vieläkin yli kolmeakymmentä...! Aika "hikinen" yläkerta!

Vieraitakin odoteltiin tänään, mutta he peruivat tulonsa, kun oli mahatauti iskenyt heidän lapsoseen automatkalla:/  Vihonviimeinen tauti, se mahatauti...kyllä sitä mekin saatiin osakseen jo alkukesästä, kun jokin kamalan voimakas mahatauti iski koko porukkaan ihan kunnolla!!! ...Että ihan hyvä, etteivät kerenneet tulla tartuttamaan meillekin sitä-anteeksi nyt vain:)  

Huomenna onkin taas ohjelmassa vaikkasunmitä. Pitänee ruveta siis "punkkaamaan". Mitenkähän sitä saisi unenpäästä heti kiinni, ettei tarvitsisi kattoa töllöä ja niitä ruokamainoksia, mitä sieltä iltaakohden tulee koko ajan enempi(?) vai kuvittelenko minä nälkäisenä niin? XD   ...Pitää vaan mennä taas taistelemaan nukkumisen ja nälän/syömisen himon kanssa. Toivotaan, että kuitenkin se uni olisi se, joka voittaa! Hyvää yötä!:)

Ei kommentteja: