Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Vai että liito-orava! ...Kiitos!

Meillä ollaankin vaihteeksi oltu kesäflunssassa(?) Pienimies sai pari päivää sitten kovan kuumeen ja olisin voinut laittaa vaikka pääni pantiksi, että syy olisi ollut korvissa, mutta ei...ei ollut korvatulehdusta. Sen sanoi päivystävä lääkäri tossa mäellä. Nestepintaa oli kuulema näkyvillä, muttei kuitenkaan punoita, niin ei oo tulehtunut(?). Eikä varsinkaan tarvitse kuuria. -Mistäs se neste sinne korvaan on tullut??? Korvatulehduksessahan tulee nestepinta, sen verran minäkin LUULEN tietäväni asiasta :DDDD   Noh, lapsi on kyllä ollut kiukkuinen ja kovasti kipeä...ja haroo korviaan, vatsa on ollut hieman löysällä sekä jtn ihottumaakin kävi. Mutta annetaan sitä kipulääkettä, kun se kerran kuitenkin auttaa. Pitänee mennä terveyskeskukseen viikonloppuna uudelleen, jos ei tilanne helpota. Toinen tai muut epäilykset lääkärillä olivat puhkeamassa olevat poskihampaat (no, kuumetta kuitenkin muhkeat 39,5 voisko pelkät hampaat tehdä ihan niin...?), sitten vatsaflunssa ja vauvarokko. Siinäpä sitten ihmettä kerrakseen. Ne kaikkiko vai mikä niistä lopuksi...no joo....Onneksi ottivat pikkumieheltä verikokeet ja ne olivat ok. Se hieman rauhoittaa meidän omaakin oloa:)
 Sairastelusta huolimatta päivät ovat olleet työntäyteisiä. Isompien poikien "huoneremppa" (=perusteellinen siivous) kerettiin aloittaa ja se oli pakko hoitaa mahdollisimman loppuun, ennen murkkujen kotiutumista reissusta. Siivoavathan he kyllä toki itsekin huoneensa, se lopputulos vaan aika usein tuppaa olemaan hieman keskeneräisenoloista:))))
Olin innoissani siitä mukavasta yllätyksestä heille- mutta opinpahan nytten sen, etten toiste mene murkkujen huonetta hämmentämään! Nyt siellon kaikki tavarat kuulema hukassa, eikä mitään löydä enään mistään...!!!  Että kiitos, mitä...? XD Että järjestys se näköjään on sekaisempikin järjestys! :D
...ja mä kun siellä +30 asteen yläkerrassa hikoilin sen huoneen takia...muka mukavaa yllätystä...*höh:/
No, paino laski siinä hommassa taas hikenä ilmaan!XD Sentään jotain positiivistä edes!
Nyt on siis ""kiitokset" ylläristä kuultu, ja olo on kuin jyrän alle jääneellä.
Ja on tietty tosi mukavaa, että painokin tippuu tasaseen tahtiin, nyt on vaan tullut epämiellyttävää löysää nahkaa joka puolelle kehoa!!! Nyt siis pitääpi ruveta miettimään kiiteytyspuolta...Kamalaa, kun nuo "allit" roikkuu, kuin ...no, armaan mieheni suusta:" liito-oravalla":/  Että enpäs tiiä...itkeäkö vai nauraakko sillekin!? No, tuli tehtyä sekä että. XD
Kunhan tässä pikkumies taas kuntoutuu, pittääpi jatkaa sitä pyöräilyä...ja koittaa jumpatakin(?) Mikä ei kyllä houkuttele mua, ei yhtään, muttei nuo allit ja kumppanitkaan kyllä houkuttele :(  Ettäpä sellaista suhinaa täällä taas tälläkertaa...taas hyviä öitä ja huomiseen? :)
(Minne ei kyllä ole enää kuin vartti aikaa...) Mutta öitä, öitä!:)

Ei kommentteja: