Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

keskiviikon kohokohta ja muuta turinaa

Jesjesjes!:) Nyt oli  tapahtunut taas alaspäin notkaus painossa! *hän tuulettaa!:) Se oli kai jokin "tasausvaihe", kuten arvelin. *huokaus silti heti perään. Vielä kun selviäisi tästä eteenpäin yhtä mallikkaasti! (nyt alkaa nimittäin kaalit tökkimään...ja epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ilmaantuu, jotka vaivaavat etenkin öisin. Isäntä uhkaa ostaa jo kaasunaamarin itselleen :/ ) Onpas meillä sitten romanttista täällä makkarissa;) Emäntä kaasuttelee ja isännällä on "maski" päällä!:/   -TOSI ROMANTTISTA!;)  Siis jos se sellasen naamarin ruoja hankkiipi ja ottaa käyttöön!
Karppisivuilta olen koittanut kaivella erilaisia(?) kasvisohjeita, mutta minulle ne on silti niitä kaalivoittoisia reseptejä lukuisten allergioitteni takia. Hieman on toivoton olo, mutta kyllä sitä tsemppiä vielä löytyy ja tästä "ongelmasta"yli pääsen-näin on!
Jokatapauksessa tuo painon alaspäin notkahdus oli varmaankin se tän viikon kohokohta!!! XD

Nyt on sitä ihanaa sadetta saatu vuorokauden verran ihan kunnolla! Yölläkin satoi niiiiiiiin rankasti, että tuntui niinkuin "katto tulisi sisään" meidän talossa. Ihanasti se sade on kyllä raikastanut ilmanalaa!- Juuri sitä raikkautta sen älyttömän hiostavuuden sijaan olen kaivannutkin!  XD

Vanhemmalla poijjaalla on jo selkä (...todellakin on!) kunnossa, kun on nääs trampalle uskaltautunut takaisin:) Siltikin, vaikka sateen jälkeen luulisi sen kankaan olevan liukas...mutta minkäs teet, varoitella voit, mutta viimekädessä taitaapi olla niin, että pojat on poikia...!  Siellä "ne" pomppii sielunsa kyllyydestä yhdessä ja erikseen.
Pittääpi taas kuulema huomenna uskaltautua katsomaan, mitä uutuustemppuja ovat taas keksineet! :O (...toivottakaa hyviä hermoja minulle...saan varmaan taas ns.pienen sydärin niistä tempuista)
Pikkumies on ollut vilikas..vilikas ja vilikas:DDDD  Miten hän kerkeekin joka paikkaan? Vai olenko minä vanhemmuuttani tullut hitaaksi? (...paljon mahdollista sekin...) No, sen verran ollaan yhdessäkohtaakin oltu tänään, että hän sai hieman ensikosketusta omaan taiteelliseen minäänsä sormivärien, puuvärien ja muovailuvahan kautta! XD   -Oi, että! Olipas se varmaan sykähdyttävä kokoemus! Ei nyt ihan riemunkiljahduksia kuitenkaan häneltä kuultu, mutta selvästi näki hänestä, että jotain mielekästä se homma on- ja hurjan jännää! XD

Pikkumiehen kaukainen "kummipummitäti"(...miehen antama ristimänimi rakkaalle siskolleen) kävi silloin alkuviikosta, ja sai vilikkaasta pikkumiehestä kai tarpeekseen(?!) ja nosti kytkintä kotiapäin jo samalle iltaa, siihen kamalaan kaatosateeseen mikä oli yötämyöten. No, se on jokaisen oma valinta, milloin sitä liikkuu, jos liikkuu. Yösija olisi hänelle tarjottu, ja mielellään hänet vieraana pidetty (ainakin se yksi yö), BUT...that`s it-and it`s all right then!;) Hieman meinaapi mulla "herne kiertää nokassa"sen asian vuoksi, mutta jospa sen "herneen"saa niistettyä pian pois... XD 

Palotarkastus meni meillä ihan ok, pari huomioo "vain" saatiin. Yläkertaan pitää kuulema tehdä molempiin päätyihin hieman leveämmät ja paremmat(?) palotikkaat, tai hieman tuunata entisiä. Helpottaa heidän työtään sit jos joskus tarvii sellaisia tositoimissa.
Eihän sitä koskaan tiedä milloin se tulipalo sattuu omalle kohdalle... Tässä talvella melko lähellä paloi talo purkukuntoon:(   Oli se kyllä järkytys aamulla herätä ja lähtä liikenteeseen ja huomata, että talonpaikalla on vaan savuavat rauniot!:/  Ei mitään olla tiietty yöllisistä savuista ja palokunnasta...(...pelkkä ajatus kylmää vieläkin!)
Poijjaat ovat vielä nukkuneet alakerrassa. Heitä taitaapi nyt helteen sijaan jännittää nuo "ikävät jutut"-kun vasta oli tuo palotarkastuskin ja he olivat siinä sitten kuulolla, kun palomiehet puhuivat niistä yläkerran turvallisuusasioista.
Mutta jospa se olo siitä helpottaa, ja saadaan kohta elämä normalisoitumaan tässä tuvassa.

Nyt kyllä pittääpi lähtä lopputiskit hoitamaan ja tuttipullot ja tutit keittämään, jotta pääsee pian itsekin nukkumaan, väsyttää jo hurjasti!

Hyvejä ötyjä!;) Palaillaan!:)

Ei kommentteja: