Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Rakkautta ja substraalia tropiikissa

No, niin:) Kylläpä ne päivät yllättäen taas vierähtivät eteenpäin!!! On ollut mukavaa, kun on päästy vihdoinkin siis ihan oikeesti pyöräilemään! Pakko kyllä heti kuitenkin kertoa, että ensimmäinen reissu oli kylläkin ihan kamala, se päättyi "hiukan" huonoon oloon, päänsärkyyn ja ylen antamiseen XD   -Helteen syy? En tiedä.  No, seuraavat reissut ovat menneet jo onneksi paremmin. Ei ole onneksi tarvinnut pyöräilyn jälkeen ...no,oksentaa:))))
"Vieraitakin" meillä kävi tuossa perjantai-iltana:) Rakas siskoni perheineen (rakkaat kummipoikani<3) kävivät meillä  sauna- ja grilli-illassa:) Itse nutrasin silloinkin, vaikka maistoin hieman tekemääni kukkakaaligratiinia, tosin tein sen ilman kermaa. Juustoa laitoin siihen hieman sekaan, sekä kuorrutteeseen. Mutta se oli kevennetty versio alkuperäisestä, joten ei huolta. En kuitenkaan syönyt sitä syömällä, jottei tämä minun dieetti kärsisi. Oli kyllä mukavaa saada siskon porukkakin meille vihdoinkin vieraaksi hieman pidemmäksi aikaa,kuin vaan pistäytymään:)
(...Vaikka aika lähellä asummekin toisiamme, emme silti näe niin usein).
"Vieraille" tarjosimme siis kanavartaita, "lihaisia" grillimakkaroita, kevennettyä kukkakaaligratiinia, sekä muita emännän oman, kevyemmän reseptin kasvishöysteitä. Paistelin siinä illan aikana kahvin lisäksi lettujakin, toki mansikkahilloa oli vieraille myös:) Ruoat saivat kiitosta vierailta:) -Kiitos, oli mukavaa kun piditte niistä;) "Onneksi" itse olen allerginen viljoille ja mansikoille, niin ei tarvinnut vesikielellä lettuja paistella, eli ei harmita yhtään sellaiset herkut XD  -ja sainhan nauttia niistä tuoksuista!:))))
Serkukset olivat enemmän kuin mielissään toistensa näkemisestään ja olivatkin sitten illan aikana vesisotaa porukalla, ennen (piha)saunaan menoa. Pienimies nautti myös vieraista täysin siemauksin ja väsähti siinä kahdeksan aikaan jo yöunille!
Ilmat on olleet nyt täälläpäin vaihdellen hellettä, vesisadetta ja ukonilmaakin on yritellyt...lähes trooppiselta tuntuvia öitä on ollunna. On aika vaikeaa nukkua yönsä levollisesti, kun hiki kaatuu maatessakin päälle:/ Viimeyönä tuli valvottua ilmapumpun äärellä ja tuntui lopuksi, että sekään ei riitä, oli niiiiiin kuuma. Ja lisäksi Armas Isäntä Rakas<3 kuorsasi, kuin höyryjyrä! *hih! XD
Ulkolämpötila ei koko yönä laskenut alle +22 asteen ollenkaan! Sisälläkin tuuletuksesta huolimatta oli lämmintä enemmän, kuin ulkona (paitsi olohuoneessa ilmapumpun ääressä).Voi kun satais oikeen kunnolla ja ois hieman kovempi ukonilma, edes yhdesti, niin viilenisi tuo ilma siedettävälle tasolle (+16 tai +20). Eikä tilannetta helpota yhtään se, että samalla tässä "öljynvaihtoa" odotellaan:/ Eli tukalaa on.
Isommat poijjaat saatellaan huomenna viikon mittaiseen(?) reissuun. Mielissään ovat tuossa päivän aikana pakkailleet loppuja tavaroitaan. Toivotaan, että reissu menisi heillä kaikinpuolin hyvin, sää olisi suotuisa ja matkat menisivät ongelmitta.
Onhan se taas outoa, kun talo "hiljenee", mutta mikäs sen mukavempaa, kuin palata reissusta kotia ja päästä nukkumaan takaisin omaan petiin!  Mä jo taidan odottaa heidän kotiin paluuta, vaikk`eivät ole vielä edes menneetkään minnekkään ;)
Sellaistahan se on, äidinrakkaus nimittäin<3
Mummoni<3 eläessään aina tuumasi sanoa, että: "Muistakaa antaa toisillenne sitä rakkautta ja substraalia!" *hih! XD
Sen lausahduksen myötä, hyvää yötä!:)

Ei kommentteja: