Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

torstai 14. heinäkuuta 2011

Muston tulluuuuuuuuuu uheiluhulluuu? (...tai siis on tulossa?)

Joo, tänään olemme etsineet huokeaa pyöränistuinta-toistaiseksi tuloksetta. Näköjään sellaisesta kunnollisesta istuimesta saa meilläpäin pulittaa suosiolla n.70e-80e. Entinenkin pyörään oleva lastenistuin on kyllä tallessa, mutta olen kuullut, että muovi haprastuu auringonvalossa, toisin kuin pakkasessa (eli jos on väriltään vaalentunut)...ja niin meillä on sitten tainnut käydä, onhan se lasten istuin tököttänyt tuossa tarakalla jo 14vuotta! Lasten jälkeen sillä on ollut kauppatavaroiden kuljetuksen virka, silloin kun se on ollut liikenteessä:) Viimeksi kaksi vuotta sitten olen ollut pyörällä liikenteessä, eli en ole kauheen ahkerasti sillä nyt lähiaikoina ajellut! XD     ...Osaankohan enää edes ajaa???  -SE minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa- eli osaan sen sananlaskun mukaan vielä todennäköisesti sen pyöräilyn taidon;) Ainakin mulla on "taas" kova halu päästä liikkumaan! (siitähän se painokin taas lisää sit tippuu)
Hyvin on siis lasten istuin kuitenkin aikoinaan palvellut, joten se joutaapi jo suosiolla eläkkeelle. Huomenna pitänee hakea se uusi istuin, jotta pääsisi nauttimaan(?) pyöräilystä. Kypärätkin on olemassa, mutta hieman karsastan itselläni päässä sitä*heh. Mutta järki käteen, tai tässä tapauksessa päähän-pitää näyttää sitä hyvää esimerkkiä, miten pyöräillään turvallisesti! Se on vakiovaruste pyöräilyssä kaikilla.
Isommat poijjaat jo oottavat innolla, että koskas istuin on hankittu-he ovat kovaa lähdössä yhteisille pyörälenkeille!!:D  -Ihan kuten "ennenvanhaan"! Kivaa! XD
Ja saapa nähdä, mittee se pienmies siellä mun takana sit istuimessaan tuumaa, kunhan ensimmäisen kerran päästään ajelulle...Tykkääkö vai eikö tykkää, I just can`t wait!;)
Isäntä ei ole vielä saanut omaa pyöräänsä "fiksattua", mutta liittyypi piakkoin sitten toivonmukaan meidän joukkoon, kunhan sen saa kuntoon!:)

Joten pyöräilykärpäsen puremana nyt huomenaamua odottelemaan! ;)  -"Hyvää yötä, kirpuille työtä!" ...tai ei sittenkään niin, vaan: "Kauniita unia, oman kullan kuvia!" XD

Ei kommentteja: