Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Katsaus tähän päivään

Tänään ollaan oltu aamu liikenteessä. Oli kontrollikäynnit sairaalaan. Ja *jeeeeeeeeeee! -Pienen miehen jumppa loppuu! Se on nyt varmaa:) Hänen kehitys on kulkenut hienosti eteenpäin!:) Toisaalta lopettamisesta jää haikea mieli lapsen puolesta, hän tykkäsi hirveesti siellä käydä...ja jumppatäti oli älyttömän ihana!:) Mutta se on elämää tämäkin. Ja jos kerran jotain hyvääkin tänään tapahtui, niin jotta jing ja jang ei menisi epätasapainoon, saimme nyt sitten sen astmadiagnoosin pienelle miehellekin. Eli nyt meidän perheessä on siis virallisesti 4 keuhkosairasta, astmaatikkoa. (No, se oli kyllä odotettavissakin). Lääkkeet on onneksi keksitty ja sen astman  kanssa lapsi oppiipi kyllä elämässä pärjäämään, ajan kuluessa:)
Yritin varailla tulevalle suurkirpputorille myyntipöytää, mutta yhtään paikkaa ei ollut enää vapaana:/ Kaikki olivat menneet jo 1-2 pvn aikana! No...mennäänpä sitten sinne ostoksille siis!:D Pitääpi yrittää olla nopeampi ensikerralla.
Huutonettii olen koittanut opetella käyttämään, sekin on hyvä "toripaikka". Jotain siellä edes näkyy menevän kaupan aina sillointällöin. 
Painoa pudotellaan edelleen, mihinpä se nyt vielä loppuisi...ei olla ihan vielä tässä ns.raskautumispainotavoitteessa, valitettavasti. Hidasta on, hullux tuleepi...no, ei nyt ehkä hulluksi, mutta aika ikäväähän tämä nyt on... Ei oikein meinaa jaksaa tsempata tarpeeksi kunnolla? Nesteet on kyllä tänään ollut kiitettävästi liikkeellä, tuntuu että saisi yhtenään asua vessassa. On tuota tullut vettä killitettyä aikalailla? XD No...eipähän  se "kuspis nouse päähän" ainakaan? :))))

Nyt liukeen kaffeelle, ennen kuin se ihan maistuu "huoltoaseman kauan pannunpohjassa seisoneelle öljymäiselle kaffille".
Niin ja tulevatpa isommatkin poikakullat pian koulusta!:) Oli tarkoitus paistaa heille lettuja välipalaksi, joten sitäkin suuremmalla syyllä heipat nyt!:)
Palaillaanpa taasen!:)


Ei kommentteja: