Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 15. elokuuta 2011

Uusi viikko taas alkoi, se on siis taas maanantai!

Nyt voin sanoa vasta, että elämä voittaa -oikeesti!:) Lenkkeily (=mulla siis ihan tavallinen kävely vaan...) on taas päässy alkuun ja pyöräily. Ilmat on aika vaihtelevia nyt olleet, kylmempiäkin päiviä on jo ollut. Kylmyys muistuttaapi, että syksy tulleepi auttamatta ja sitten taas talvi... Kyllä se menee äkkiä tuo kesä :/  On kyllä talvessakin omat hyvät puolensa, kunhan ei ole pakkasta viittätoista tai kahtakymmentä enempää:))))   "Sisustusbuumi" huussollissa alkaa laantua tavaroiden löydettyään jo paikkansa, vihdoinkin! Vielä eteistila kaipaa "make overia" tai jotain...en oo vielä keksiny, että mitähän sinne tehtäs lopuksi...mielessä on vaan kaikenlaisia ideoita. Miehen siunausta niistä yksikään ei ole vielä saanut, enkä ole ottanut selvää, että mistä syystä se nyt sitten kiikastaa a) ei jaksa enää sisustushommia  vai b) ei ole ollut mieleinen idea  c) aika ei ole ollut tarpeeksi otollinen sille hommalle, että ois innostunut.
No, jospa sen ennen talvea kuitenkin saisi vielä laitettua. Muuta ihanaa ja rentouttavaa vastapainoksi flunssille ja siivoomiselle/sisustamiselle on ollut se, kun pihasaunaa on lämmitetty lähes joka ilta. Otetaan ilo irti siitä huvista kunnolla ennen talvee. Se on meillä vaan kesäkäytössä ja talvenajan varastona puutarhakalusteille yms. Sitten jos niille tavaroille keksisi jonkin muun paikan, niin mikseipähän siellä varmaan tulisi kylvettyy talvellakin...se olisi kyllä ihanaa...lyhtyjä tunnelman luojina ja kunnon kinttupolku hangessa talolta saunalle!:)  Oih!;) Että sellaisia haaveita myös.
Painopaini jatkuu edelleen ja vauvaunet tulevat yöllä uniin:) Ei painajaisiina onneksi kuitenkaan, vaan sellaisiina vauvantuoksuisina, mukavina unina! :) Haikeelle on tuntunut pieniä vaatteita laittaa takaisin varastoonkin, kun pienimies on jo "hiukan isompi mies" niihin kuteisiin. Mutta sitten olen ajatellut, että, no "kohtahan" me ne TOIVOTTAVASTI saadaan kaivella takaisin;)
Sillä tsempillä jaksetaan ja jatketaan!:)

Päivän jatkoja ja mukavaa iltapäivä kaffehetkee!;)



Ei kommentteja: