Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 8. elokuuta 2011

Liito-orava...Muumimammasta hattivatti? Ja mitä muita nimiä vielä...?

Valoisampaa viikonalkua! Niinhän siinä kävi, että se kesäflunssa käytti tän perheen mammaa aika rapakunnossa tässä välillä, siksi tällanen pätkä hiljaiseloa tässä välissä. Kun mullon astmakin terveyteni taustalla, niin lähes hapettomassa tilassa (=kuten itse aina sanon, kun on vaikeaa hengittää flunssassa) ei jaksa oikein yhtään mitään. Hyvä jos jaksaapi silloin hengittää, sekä tehdä ns.pakolliset arkirutiinit. Levätäkin piti joka välissä, missä vaan pystyi. Nyt on kolmas päivä abkuuria menossa ja elämä alkaa taas kirkastumaan, petin pohjalta on siis jo noustu:) Miehelläkin loppui tänään kesäloma ja koululaisilla alkaa koulutkin torstaina. Siinä se on yhteinen 5 viikkoa mennyt, että huiskis vaan!  Pienimieskin on tervehtynyt, saanut lisää leipäkirveitä suuhunsa ja oppinut uusia juttuja paljon!:) Uhma on se joka häntä nyt tällähetkellä koittelee, eikä  enää flunssa tai kuume XD
Tänään oli itselläni lääkäriaika lähitk:ssa, kävin kuulemassa verikokeiden tulokset ja saamassa ohjeita ihan lääkäriltäkin tähän laihdutukseen.
Koearvot olivat hyvät!!! Sekin tsemppaa eteenpäin.
Tässäpä ne arvot, saapi vertailla:) eli
ENNEN LAIHDUTUSTA               /  NYT  samat TÄLLÄHETKELLÄ                               
fP-Kol-LDL         3.2                       /     2.5
fP-Kol                  5.0                       /      4.2
fP-Kol-HDL         1.3                       /      1.2
fP-Trigly                1.11                    /       1.12

Vielä pittääpi käydä siinä sokerirasituskokeessa oku aamu istua töröttämässä eläkeläisten seurassa, kunhan olen kokonaan parantunut tästä flunssasta. Flunssa kai nostaa sokeriarvoja(?) siksi sitä ei otettu näitten kanssa samaan aikaan. Eikä ois mukavaa, jos sen ois sitten joutunut uusimaan...kuitenkin pari tuntia ainakin meneepi siinä kokeessa siellä labrassa istuessa...
Laihdutus jatkuu aina tuonne syyskuun loppuun asti nutrauksella, mutta sitten pitää siirtyä 1600kcal ruokavalioon. Näin sanoi lääkäri ja ulisti pannaan kaikki karppi yms. dieetit. Kuulema laihdun, kun rupean syömään päivässä 6 leipää, 6dl maitoa, kaks pottua, kasviksia ja lihaa (tai kalaa, ellen olisi allerginen sille).
Valitetavasti mun pitänee olla rouva lääkärin kanssa eri mieltä...jos tuolla syönnillä laihtuisin, niin eihän mun ois pitäny näin lihava koskaan ollakkaan!!! Raskaana ollessa noudatin sokeriarvojen vuoksi lääkärin ja rav.terapeutin laatimaa 1600kcal dieettiä, paino nous sen +7kg sen dieetin aikana (tosin sitä ennen oli jo noussut itekseen sokereiden vuoksi) ja tätä 1600 kcal dieettiä olisin saanut jatkaa imetyksen jälkeenkin... (imetyksen aikana oli erikseen laskettu 1800kcal ohjeet), mutta se dietti silloin lipsui ja tulos tiedetäänkin, eli lähtökohta tälle kaikelle...mutta taa päin ei nyt katsota vaan nokka kohti tulevaa:)
Nahkat (=allit) roikkuu ikävästi laihtumisen myötä, oikeastaan niitei ollu noin selvään aiemmin olemassakaan:/  ...mutta toivon, että sille asialle voisi kotikonsteinkin tässä tehdä jotain...kunhan flunssa on ohi.

Koitetaan siis ottaa kaikki irti vielä tästä nutraamisesta ja katsotaan mitä paino on syyskuun lopussa:D  Harmittaa, ettei tullut mittanauhaa käytettyä, ois varmaan ollut siinäkin vertailtavaa mustaa valkealla.
Sitten jos ollaan ns. tavoitteessa, lasta "saadaan" ruveta yrittelemään, sekä 1600kcal dieetti aloittaa/jatkaa dieettiä, sillä kuulemma olen vielä sittenkin "niin lihoissani", ettei se ns. dieetti vaikuta raskautumiseen tai raskauteen mulla mitenkään huonolla tavalla, vaan positiivisesti XD

Tsemppiä kaivataan, sillä sitä matkaa on vielä!;) Hyvää yötä, kauniita unia!:) Palaillaan!



Ei kommentteja: