Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

torstai 25. elokuuta 2011

Stressinpoistoa?

Olipas mukavaa käydä hieman shoppailemassa (omanlaista terapiaa sterssiin)  kierrätyskeskuksessa!:)
Mukaan tarttui ihania vanhoja kalenteripyyhkeitä ja käsilaukkuja!:))))) Minkäs sitä keräilijäluonteelleen mahtaa!;) Ja kun halavalla sai, niin vielä parempi!
Vielä ei ole niihin retrovaunuihin sieltä tai muualtakaan löytynyt renkaita, jospa ne jostain vielä löytyy-pian. Ois niiiiiiiiin ihana päästä niillä jo kärryttelemään!
Viimeyö meni yhteen-kahteen asti mehustaessa viinimarjoja ja mustikoita. Tänä yönä sama homma edessä:)
Ja olipas se marjamehu muuten hyvvää! Vei kielen ihan mennessään...En voinut olla maistamatta:/  No, annettakoon se anteeksi XD
Mitäs meillon tässä väliajalla taas kuulumisia kertynytkään...? Nyt pittääpi ihan miettiä (väsyttää näköjään toi yötyö*hihhiii!)
Ai, niin! Vanhin poikakin sai tiistaina ne raudat suuhunsa, ylähampaisiin. Oli ihan hyvillään itsekin, ettei ne olleetkaan sen kummemmat laittaa:)
Keskimmäinen poika niistä hieman naljaili, tai yritti naljailla- mutta asiaan puututtiin heti "tolokusti", niin se "leikkinaljailu" loppui siihen.
Isäntäkin teki omia shoppailujaan, ja hommasi (taas) yhden auton lissää kunnostettavaksi. En tiedä päätyykö se vanhimmille pojalle ensiautoksi vai mikä lie sen kohtalo, sen näkeepi tässä sitten. Kolme vuotta vielä olisi hänellä "vain enää"ajokortti-ikään-*hui!;) Vain kolme...siinon mun "vaavi" kasvanu jo sitten mieheksi...!!!
Kouluista alkoi taas vanhempainiltalappuja sadella, on "sitä sun tätä ja tuota"...*huhhuh! Jopa kolmen tunnin vanhempainiltoja-korjaan TOIMINNALLISIA vanhempainiltoja. AAAAAAAAAAAARGH?!  Mä en voi ymmärtää pienillä läskisillä aivoillani, että minkä ihmeen takia niitä vanhempainiltoja pitää nykyään olla niin usein ja kamalan pitkäkestoisia...? Mitä ihmeen vuoden äiti-vuoden isä palkintoo siellä yritettään mainostaa? XD  En halua kuulostaa (  ...vaikka kyllä nyt taitaa kuullostaa?:/   ) että väheksyisin koulun ja kodin yhteistyötä-ei-en ollenkaan halua väheksyä...! Se on tärkee ja hyvä asia! Mutta joku raja sille "vanhempainilta ohjelma-tarjonnalle"ja sille perään katsomiselle, suurinpiirtein, että ..."ketkäs on niitä hyviä vanhempia, kun saapuivat paikalle"...
Musta tuntuu, että käyn opettajien kanssa kahdenkeskiset keskustelut, luokkakohtaiset/luokkaretkiin liittyvät, sekä niissä toiselle asteelle siirtyvien oppilaiden vanhempainilloissa. Ne on meille ne tärkeimmät. Kaikki muu saa jäädä, esim. terveyskasvatus/terveyskäyttäytymistunnit vanhemmille jne. *huhhuh...  
En usko etteikö ihmisillä ole tiedossa jo ko.asiat ja suurinosa osaa varmasti toimia "oikein". Ainakaan meillä ei ole ongelmia sillä saralla vanhempien lasteni kanssa.
Kotiintuloajat pitävät, eivät polta, eivät juo, leikkivät "ennemmin legoilla" ja pelaavat tai ulkoilevat mm. pyöräilevät, hyppivät trampalla, frisbeegolfaavat,uivat, kalastavat, luistelevat...jne. :)
Henkilökohtaisesta hygieniastakin olen opettanut huolehtimaan heitä aina pienestä pitäen ja vieläkin paremmin nyt, kun murrosikää pukkaa. Joten en ihan katso tarpeelliseksi mennä koululle tominnalliseen vanhempainiltaan noista asioista vääntämään mitään kolmeksi tunniksi...anteeksi nyt vaan:(
Mutta ehkä ne ei ole pakollisiakaan kaikki(?) se vaan itsestä tuntuu sille(?) ja "stressihormoonit" nousee heti nollasta sataan.... ;)
Mutta nytpäs alkaapi pienimies heräillä...mepäs ruvetaan pottahommiin, sitten kaffeelle/nakertamaan välipalaa ja mennään pihalle nauttii ulkoilusta, aurinkokin paistaa niin lämpimästi (sopivasti, ei liikaa)...taisi pieni kesä tulla takaisin? :)
Mukavaa päivän jatkoa!:)



Ei kommentteja: