Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 5. syyskuuta 2011

Aamuretki sorsalammelle




Nyt on aikaa istahtaa taas koneelle, hetkeksi:) 
Koululaiset ovat koulussa ja tänään on valokuvaus heillä siellä. 
Tyylilleen uskollisena he aamulla pukivat lempivaatteensa päälleen sinne kuvaankin (onneksi kerkesin ne pestä eilen), "mitäpä sitä turhia hienostelemaan" ? XD
Pienen miehen kanssa lähdettiin kotipihalta pakoon työkoneita, ne on nyt niin lähellä tossa tekemässä tiehommia, että katsoin viisaammaksi sen, että lähtään "evakkoon!"
Ihana ilma! Aurinko paistaa, kauheen lämmin ei kuitenkaan ole -yöllä on käyny jo pakkasen puolella. 
Mutta sellainen ihana ulkoilukeli kuitenkin (=ei hikoo liikaa kun kävelee)!
Ja, kas! ...mehän mentiin sorsia katsomaan lähilammelle.
Kylläpä ne oli kesyjä! Vaikka kassiinsa olis nostanu, ne ei ois pelänny(?) Mahdoton kaakatus vaan kävi kun ne lehahtivat siihen meidän ympärille, kun saavuttiin lammelle. Olipas siinä meillä ihmettä kerrakseen! Niitä oli varmaan enempi nyt, kuin joskus aiemmin, kun on käyty. Luulisin, että varmaan nelisenkymmentä (yritin muka laskeakin niitä siellä).
Sorsat kaakatti jalkoissa "kvaak,kvaak, kvaak!"  Pieni mies sanoi niille takaisin"kaa,kaa,kaa!" :))))))
Ja silmät loisti kuin lyhdyt yössä, pikkumiehellä! Oli se niiiin jännää!
Sitten tultiin mutkien kautta kotia ja olikin ruoka-aika. 
Pienimies "unohti"(?) nyt kiukutella ruoasta ja "lappoi eväät naamariin" aikuisten haarukalla! 
Minä olin, että "ohhoh!" Empäs nimittäin muista milloin syöminen olisi sujunut ilman "sirkusta" viimeksi...?
Huomen aamulla meillon "rokottitätille" aika, eli neuvolaan mennään saamaan MPR, se nostaa sitten taas kuumeen:/ Mutta pittääpi hakkee tännään niitä suppoja apteekista, niin on sitten mistä antaa kipu/kuumelievitystä. Nestemäinen panadol ei hälle käy, koska hän on allerginen sille makeutusaineelle siinä. Siitä tulee hänelle peppu ihan punaiseksi ja hän lisäksi ripuloi, jos antaa sitä... :/
Taustalla pyykkikone ja tiskikone laulaa, kahvi porisee pannuun...The Voicella kuuluu Laura Närhee...ulkoo kuuluu jyrän, kuormurin ja tiekarhun aikaansaama yhteisjyrinä.
Että ei voi sanoa, että liian hiljasta ois! XD  
Hyvinpä tuo näyttääpi pikkuista nukuttavan:)))) 
Taidan hipsiä tässävälissä itse kaffeelle:) Tunnin, puolentoista päästä herääpi jo pikkuinen. Parin tunnin päästä tulee koululaiset:) Sitä ennen on vielä hommaa:)
Kahvintuoksuisia hetkiä!;)

Ei kommentteja: