Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

lauantai 24. syyskuuta 2011

Kirpparilöytöjä ja muuta turinaa

Eipä tullut lähdettyä minnekään kotikonnun kierrätyskirppareita kauemmaksi. Armaan mummo pääsee sairaalasta sittenkin jo tänään pois ja tuleepi meille yhdeksi yöksi "tarkkailuun", jos sattuu että jtn jälkikomplikaatioita ilmaantuu. Toivotaan, että ei tule sellasia, mutta jos tulee, niin ollaanpas sitten ainakin tosi lähellä sairaalaa.
Kierrätyksestä löytyi vanhoja maustepulloja 6kpl kaikkiaan yht. 1,50e, retrokankaita 0,50e-1,50e/kpl...ja kirpparilta vanha teepurkki, sellainen tosi iso, varmaan jtn 30cm korkea ja 20cm halkaisia, neliönmuotoinen, musta kiinalaistyylinen, saranakannella...ei ollut kuin 12e -hieno löytö. 
Annan sen ison teepurkin mieheni sisarelle, hänen tee/kafeteriaansa reksvisiitaksi. 
Pikkumiehelle löytyi piirustustaulu 3e, sellainen magnettinen (kaupan ovh 25e) ja vanha Fisher Pricen koulu, sellainen pieni "salkkukoulu" jossa oli kaksi eläintä ja niille pulpetit 8e:) 
Pikkumies nukkuupi päikkäreitään, oli kypsää miestä nukkumaan, kun kotia päästiin. Söi ja nukahti:) 
Nyt pittääpi itte vielä ruveta siivoilemaan pikaseen, jotta mummolla on tilaa majottua yöksi alakertaan.
Isommat lapsukaiset ovat siivonneet marsujen häkit ja vaihtaneet purut. Oottavat nytten, että jossain välissä pääsisivät frisbeetä heittelee. Voi olla, että meen mukaan, sillä eilen joku hullu oli tullu siellä toisen pojan päälle huutamaan, ja tuuppimaan. Soitin sinne poliisit ettimään sitä, mutten tiedä, ovatko käyneet tai ovatko saaneet tyyppiä kiinni. Kamalaa...kyllä aika huonosti nukutti yön, kun mietti mitä ois voinu mennä pahemmin pieleen. Esim. jos sillois ollu teräase tai se ois ollut enempi väkivaltainen. Hui sentään!:/  Ja kyseessä oli vielä aikuinen ihminen, joka kävi lapsen päälle. Ihan vaan sen vuoksi, että poijjaat olivat ettineen heiton jälkeen omaa kiekkoaan.
Sairasta!!!
No, toivotaan, että poliisit ovat olleet ahkeria ja heti soitosta käyneet siellä oikeesti kattomassa ja saaneet tyypin kavereineen kiinni.
Aika ahdistunut olotila on tän jälkeen päästää lapsiaan yksinään minnekkään, vaikka isoja jo ovatkin.
Mutta, nyt siivoomaan. Vielä pikkuinen nukkuu ja mummo ei oo tullut-vielä. Aikaa pikkuisen heräämiseen on n. tunti samoin mummon tuloon, joten mä teen mitä kerkeen!:))))) 
Moimoi taas!





Ei kommentteja: