Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

maanantai 19. syyskuuta 2011

-19.6kg

Maanantai, taas! Kylläpä ne viikot vierii...
Hieman itselläni oli herätessä nenä tukkoinen, muttei muuta.  Ei siis sitä kovempaa flunssaa tullutkaan, onneksi!
Nyt aamulla oli tälläkertaa vuorossa vanhempien lasteni astma-ja allergiapolikäynnit. Astma on heillä hyvässä tasapainossa, mutta allergiseen nuhaan toiselle vaihdettiin (nasonexin tilalle)joku uus lääke, avamys-nenäsuihke. Kuulema paljon kehuttu lääke ja auttaa silmäoireisiinkin. 
Ok, mikäpäs siinä sitten, kokeillaanpas sitä seuraavaksi:)
Kasvua oli tullut molemmille 3cm ja paino hyvällä mallilla:)  
Eli ei pidä paikkaansa se sanonta, että lihavalla äidillä olisi lihavat lapset!
Toki heillä on varmaan taipumus lihavuuteen, jollain lailla se varmaan on geeneissä...mutta jos ovat yhtä liikkuvaisia isompanakin, en usko, että siitä lihomisesta on pelkoa.
Pikkumies ei ole ollut kuumeessa tänään, mutta on ollut vielä kituinen. Räkäisyys on ja pysyy sitkaassa, vaikka astmalääkkeet menevät hällä tuplana.  Raasuparka:/
Huomenna on kuulema säätiedote luvannut sadetta(?) saa nähdä pitääkö se paikkansa, vai päästäänkö pihalle? 
Tänään ei päästykään pihalle asti, meistä riippumattomista syistä.
Polikäynnin jälkeen isot pojat meni kouluun, mä tulin kotia, pikkumies söi, sitten vietiin mummo (rakas äitini<3) kotiinsa (hän oli lapsen likkana sen ajan, kun me muut oltiin polilla), tultiin kotia-otettiin nokoset, herättyä oli pikkuisen välipala (mun kaffeehetki) ja oltiin vihdoinkin menossa pihalle, mutta meille tulikin yllärivieraita!:) 
No, ilta kuluikin keitellessä kaffeeta ja seurustellessa vieraiden kanssa, välillä vaan vieraat vaihtui:))))))))) Hieman on kyllä huono omatunto, kun ei sitten enää illalla jaksanut lähtä käymään pihalla, vaan tehtiin iltahommat ja niinpä pienimies onkin ollut jo untenmailla tovin. 
Minä kirjoittelen tätä vielä hetkisen ja sitten menen purkamaan tuon tiskivuoren tuolta keittiöstä...*hohhoijaaa....
...Vai vetäsenkö viltin niskaan ja rupeen nukkuu? Viimeyö meni valvoessa, sain vain pari tuntia nukuttua....piti siinä illalla kiukutella tyhjästä(?) armaalle rakkaalleni<3 (anteeksi, rakas)  ja siitä hyvästä(?) "kurikka orrella kuunteli" ja antoi mulle yön ajaksi palkaksi kiukuttelusta helvetilliset jalkakivut! (...no, ei tietenkään ihan siitä syystä, se on vaan sanonta...)
Mulla välillä pakottaa jalkoja, issias tai vastaava kai... Lämpö, lääke ja hieronta auttaa (ja jalkojen älytön heiluttelu! XD  Isäntä ei meillä siitä mun tavasta heilutella jalkoja maatessa hirveesti tykkää, mutta minkäs tavoillesi mahdat ja kun se liike helpottaa kipua...?)
Ei, kyllä mä meen ja laitan ne tiskit pois, ei oo inhottavampaa tapaa aamulla herätä, nousta kaffeen keittoon ja nähdä p******* astiat ensimmäisenä!!! No, thanks!
Isäntä meni vielä rassaa autotalliin kokoelmiaan ja tekemään tilaa "uudelle" löydölleen:) Huomenna tuleepi joku vanhanaikainen moottoripyörä talliin rustattavaksi!:))))))
Isommat pojat on tehneet frisbeenheittelystä tultuaan myös iltahommansa ja ovat asettuneet yläkertaan jo  yöpuulle:) 
(Voiko olla totta, että meillon noin kiltit lapset!? -Kyllä se on totta!Toivotaan, että niin on vielä piiiiiiitkään  jatkossakin!:)
Laskeskelin vielä pikaiseen tuossa, että viime keväästä/kesän alusta paino on mulla tippunut kaikkiaan -19.6kg!
Ja kyllä sen huomaa omista vaatteistaan, ja siitä kun ylipäätään taipuu tekemään yhtään mitään esim. voin taas itseltäni hieroa hartioita, kuten nuorempana (mullon yliliikkuvat nivelet, joka mahdollistaa(?) osaltaan sen) eli siis tyyliin kädet selän taakse, taivutan käsiä ylöspäin ja hieron käsilläni tai sormillani selkääni ja lapoja!:)))))) 
Sellaset suurimmat läskimakkarat ovat selästä "sulaneet" lapojen kohdalta laihtumisen myötä pois:) 
Jalat ovat isännän mielestä kohta yhtä tikut, kuin kanankoivet ( toivottavasti ei kuitenkaan...)
Huomaan myös, että astmaatikkona mun on helpompi hengittää, vireystilani on erilainen: jaksan herätä paremmin aamulla aikaisin vaikkakin olisin ollut huonoilla unilla (kuten nuorempana), en tarvitse enää jokapäiväisiä päiväunia, jaksan enemmän liikkua, kyykyt ja nousut ei hengästytä, kävely ei pakota jalkoja tai liikkuminen yleensä ( ei ole jokailtaista liikunnasta johtuvaa jalkakipua) jne. 
Hirveesti positiivisia juttuja!!!:) Tsempataan niiden myötä vielä jatkossakin!:)

Positiivisiin juttuihin lopetellessa toivotan myös ötyjä taasen!:)
Työmaa kutsuu vielä!:)))))




Ei kommentteja: