Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

lauantai 17. syyskuuta 2011

Parempi päivä

Nopeaan se lääkekuuri näkyy purevan niihin korviin. Meillon ihan "eri" pieni poika ollut täällä kotona -onneksi-jo tänään!:) 
Tietysti sekin vaikuttaa asiaan, että nesteytys onnistui nyt viimeisen vuorokauden aikaan jo paremmin. 
Voimme jo siis huokaista, meidän ei tarvitse mennä mihinkään sairaaloihin nesteytykseen:) *huh!:) 
Olen pitänyt ihan kirjaa juomisista ja sosemääristä. Sellanen 1200ml nestettä on mennyt nyt kaikkiaan, joten kyllä sillä pärjää! Hyvinkin!:) Nyt kun kuume on saatu alas, nestettäkään ei niin haihdu elimistöstä pois hukkaan ja elimistö saa rauhassa käyttää sen juodun nesteen paranemiseen. 
Ruokahalutkin ovat olleet jo myös pikkumiehellä ihmeen hyvät, ei ole tarvinnut kuin lusikoida ruokaa avonaiseen suuhun! NO, ei nyt ihan, vaan melekeen! ( ..Yleensä aikamoinen sirkus pitää järjestää juuri syönniksi...nyt ei.) 
Tosin määräthän ei ole isoja, mutta pienellä on halua syödäkin jo jotain.
Hyvä näin:) 
Ja hyvä niin, en minäkään ole sortunut "syömisiin". Väsyttää kyllä ja "flunssattaa" taas jostain syystä enempi...kai sitä nyt tavallaan antaa itselleen "luvan hieman sairastaa", kun pienimies alkaa olla terveempänä. Silloin aiemmin oli vain focuksena, että pikkuisen saa terveeksi:)
Panadolia oon ottanut ja koittanut juoda enemmän.
Räkä lentää. "Nokka" on tukossa*niiiisk! *Huoh.
Nyt itelle villasukat jalkaan ja nukkumaan, jotta jaksaa aamulla pikkuisen tahtiin viipottaa!:)
Muut perheenjäsenistä näyttäisivät jo nuhan/flunssan saralta voivan paremmin, joten kyllä se tästä! Pakko!:)
Toivon kyllä kovasti, että huomenna jo omasta flunssastani huolimatta, pikkumiehen kanssa päästäisiin jo taas ulkoilemaan, edes vähän!
Hyvää yötä ja palaillaan!:)

Ei kommentteja: