Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

perjantai 2. syyskuuta 2011

Mitä tänään syötäisiin ja muuta höpötystä

Itse tiedän kyllä, mitä itse syön -sitä samaa mitä viimeset 3kk:tta... :)))) Mutta mitähän sitä loihtisi muulle porukalle...?
Kana olisi varmaan vaihteeksi hyvää...kanaa ja kasviksia? Aikalailla kuulostaa kouluruoalle toi nimi...? *blääh.
Kanaa ja kasviksia, kevyellä kermajuustokastikkeella, kera ihan oikeen suomipotun? 
*Haa! Hieman juhlavamman kuuloinen menu nytten, paitsi toi "suomipottu"...!;) 
Itselle jos laittas sitä "sallittua" kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia ja tomaattia mausteiden kera uuniin, ilman juustokuorrutetta tms. tietenkin. Hmm. Kuola alkaapi valumaan jo...ei tarvitse kuin puhua ruoasta kuin ruoasta, se pirskottaa näköjään veden kielelle. Plus tietty se nutriletti "shake, shake, shake" :)

Tänään ollaan oltu ihan kotosalla. Tyttökaveri pistäysi kampaajaltapäin kaffeella ja näytti samalla uutta lookiaan!:)
Hällä oli kyllä toooooooosi ihana uus väri ja leikkaus tukassaan! Entistä hoikemmallekin näytti!:) 
Hän painii "saman asian" kanssa kuin minäkin, mutta ei (enää) raskautuakseen. 
Hän nutrasi vuosi sitten 4 kk:tta ja sai sillätavalla pois -35kg!!! 

-Ihan tajutonta, että niin lyhyessä ajassa...! Ymmärtänette nyt, miksi minä tympäännyn, kun ei minulla meinaa nyt hetkeen tippua...*hohhoijjaa...
Joo, no...hän tietysti kyllä liikkui tuplasti enempi, kuin minä, oiskohan se syy sitten siinä? Varmaankin. 
Nykyisin hän rullaluistelee,  lenkkeilee,  käy spinningissä ja ui, kai vielä kuntonyrkkeileekin ja mitä kaikkee muuta liekään. Monta rautaa tulessa:) Ja lisäksi hän uudelleen nutraa.

Vielä siis hänelläkin on mistä pudottaa, mutta hänen terveytensäkin on nyt paljon parempaan suuntaan! 
Ei ole sokeritaudin, korkean kolestrolin, aivoinfarktin (korkea verenpaine), eikä muitakaan sellaisia sairaudellisia uhkia. Maksa-arvotkin olivat hänellä hyvät -itseasiassa pikkasen paremmat kuin minulla. 
Mutta ei minullakaan ole mitään rasvamaksan pelkoo, vasta otettu arvo oli kuitenkin hyvä.
Hän sanoi noudattavansa karppaus.net (vai mikäs se sivusto olikaan) ruoka ohjeita ja suositteli sitä lämpimästi kaikille, kenelle se vaan tuntuu sopivan! :) 
 Hän itse ei syö pottua, eikä leipää, vaan "protskupitoisia" (=proteiinipitoisia)ruokia ja kasviksia tms.  mutta hiilareita hän pyrkii välttämään.

Lapsilleen hän antaa "ihan tavallista kotiruokaa", sillä lapsille ei ole tosiaankaan nämä "ääripää"dieetit sopivia. Itse olen siinä samaa mieltä:) Kasvava lapsi ja nuori tarvitsee monipuolista ruokaa.
Itse kun ei kasva enää kuin leveyttä, niin voipi jo hieman muuttaa syömisiään. Ei ole tällä vararavintomäärällä pelekoo, että ihan heti "nälkä näykkis ja kuolema koukkis!" :DDDD







Ei kommentteja: