Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

torstai 29. syyskuuta 2011

-20kg!!! *Jeeee!!!! Pittääpi ihan tuulettaa!!!

Huomenaamulla olisi meno sinne ravintoterapeutille. Nutrilett loppuu ja ruoan syöminen alkaa...Pelottaapi, ainakin vähän!:/
Toivon, että pystyn pitämään suuni kiinni ylimääräisiltä houkutuksilta, tässä on kuitenkin nin paljon jo painoo saatu alas, että!!! Pitää heti vaan iskee kiinni siihen 1600kcal listaan. 
Vähän olen kyllä siis jo koittanut jotain näkkärii ja maitoa, lisätä "ruokailuun", mutta huomenna nutrilett vaihtuu kokonaan "oikealle" ruoalle.
Polikäynnit olen varannut jo ens kuun alkuun, jotta nähdään perussairauksieni lopullinen tila ennen mahdollista raskautumista. 

Hyvässä mallissa ne on, mutta niistä täytyy saada jotain mustaa valkeella niinsanotusti sinne lääkärin papereihinkin, jotta on sitten faktatietoa niilläkin siellä, mitä on ollut mikin arvo ennen raskautta ja mikä sitten on muuttunut liikaa(?) raskauden aikaan, jos yleensä ottaen joku arvo muuttuu. 
Toisinsanoen,on siis mihin verrata ja sen mukaan päätellä missä millonkin mennään?

No, tässä muutamia kotimittauksia.

Astma peffit:  aamulla ennen lääkettä 440 (mikä on mulle normaali)
                                lääkk. jälkeen  460 (vastetta tulee lääkkeestä, hyvä niin ja se olossa tuntuupi myös)

verensokeri oli aamulla 5
näkkäriä kahvia ja nutrilettia 1 1/2-2h sen jälkeen arvo oli 5.2

päivällä verensokeri oli 5.5,  nutrilettia, salaattia, näkkäriä ja maitolasillinen 1 1/2-2h sen jälkeen arvo oli 5.8

illalla verensokeri oli 4.4 
(tunsin tämän olossani, meni samalla tavalla kädet ja jalkaterät kylmäksi, kuin raskausdiabeteksen aikoihinkin, näkö oli hieman sumeahko...) Näkkärii, nutrilettii, kasviksia, kahvia+maitotilkka, lasi maitoa   
1 1/2-2h jälkeinen arvo oli 6.7

Verenpaine eli RR

Eilen illalla   1.     135/ 89 pulssi 89
                   2.     128/ 81 pulssi 89
                   3.     130/ 82 pulssi 95


tänä aamuna 1.    132/84 pulssi 94
                    2.    124/ 84 pulssi 92
                    3.     121/ 83 pulssi 91


Mullon aina tapana mitata veranpaine suoraan, ilman alustavia lepoistuntoja:)))))

Eli pulssi vois olla vieläkin matalempi, jos ois malttanut - ja jos ylipäätään ois voinut sen vartin istua rauhassa ennen mittausta:))))

Mutta hyvät on lukemat. ( Keväällä 2011 arvot olivat 150/110 jopa muistaakseni ja pulssi 100 ylikin pahimmillaan, joten *Huoh! Helpotus  tosiaankin!  )


Vaikka mullonkin aina raskaana ollessa ollut kolme ekaa kuukautta öklötystä täynnä ja sen jälkeen yleensäkin tosi paksu olo, olen nauttinut suunnattomasti raskausmasustani ja vauvasta kasvamassa sisälläni:) 
Meillä on koko porukka jännityksessään ja ihastuksissaan (siis tämä meidän oma perhe) uudesta mahdollisesta perheenjäsenestä!:)
Pikkumies ei sitä sillai vielä ymmärrä, kuten isommat, mutta pikkuinenkin näyttääpi tykkäävän kovasti vauvoista ja muista pienistä  ja suuremmista lapsistakin.

* I just can`t wait!;)

Palaillaan taas!;) Moimoi!



Ei kommentteja: