Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kuumetta

Joo, se oli eilen se neuvolakäynti sekä rokotus. MPR-rokotteen laittoivat pikkuiselle. Ei kuulema nosta kuumetta, kuin viiveellä...Reissu meni hienosti rokotteesta huolimatta. Täti oli pikkuisen mielestä kiva täti, ko sille piti hymyillä koko legokalustuksen voimalla koko käynnin ajan ja huudella pöydän takaa"pöö!" (paitsi silloin tietysti, kun rokote laitettiin)
Hmmm. vain neljä tuntia meni rokotteesta, sitten kuumetta oli 38,5  -tiedän, ettei sitä ollut aiemmin, koska ennen rokotteelle menoa aina tarkistan lämmön. Sitähän ei kuumeiselle saa antaa yleensäkään mitään rokotteita.
No, kuumetta on repsukalla ja levoton yö takana, pientä miestä ahdistelikin yöllä pariin otteeseen-jota ventolinellä ja "avoimella ikkunatuuletuksella" sitten helpotettiin. Onneksi se meni suht pian ohi.
Omalla räkäimurilla(apteekin nenäfrida) otettiin sitä räkää yöllä pariin otteeseen pois nenusta. 
Jotta ois etes pikkasen helepompi pikkuisella olla. 
(On muuten hyvä vehje se frida, parempi kuin sellanen pikkunen räkäpumppu, millanen taitaa äp:ssakin).
Kurjaa on kyllä kattoo, kun toinen kärsii:(  
Voikun voiskin  ittelleen ottaa ton räkäsyyden mieluummin ja kuumeen.Mutta eipä hän sitten sais sitä vastustuskykyä ittelleen mitenkään, jos sellainen olis mahdollista...Ajatuksena kyllä kultainen...
-Noo, muutama päivä nyt sairastellaan ja sit taas ollaan jalkeilla ulkoilemasssa -I hope so!
Nyt on sitten myös SE "lähtölaskenta" alkanut...!:) Sellasia pikku(?) valmisteluja tulevaan tässä nutrilettdieetin lomassa. Omatoimista sokeriseurantaa, sekä verenpaineseurantaa muutamana päivänä viikossa. 
Sekä ohjeet tulevaa varten,eli 1600kcal dieettiohjeistus on nyt saatu mahdolliseen tulevaan raskautumiseen, sekä tulevalle raskausajalle.
Sitten myös jatkossa seurailen (kunhan olen normiruoalla)RR, sekä sokeriarvoja. 
Nyt hieman palautellaan käytänteitä mieleen ja pidetään peukkuja että ovat aloitusvaiheessakin jo hyviä:)))
Pittää vaan ostaa pirskatin patterit verenpainemittariin, kun muistas :(  Ne näkyy taas kuluneen loppuun.
Pittääpi sitten kirjailla osaa tännekin, kunhan olen joku päivä mittaillut.
Nyt kafeeta ja sitten pikkupotilaan viekkuun köllöttää. 
-"Näkemään"  vauvantuoksuisia haaveita!;)








Ei kommentteja: