Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

perjantai 21. lokakuuta 2011

Hyvää päivää!

Kylläpäs se lepo auttoikin hyvin jalkaan, rasituksesta se sitten oli kipeytynyt. 
Illalla ennen nukkumaan menoa leivoin vielä-vaikka ajattelin, että en leivo!!!:))) 
Tein sitten kuitenkin munattomia ja laktoosittomia voisilmäpullia pellillisen verran.
Nyt saa poijjaat herkkua välipalaksi, kun tulevat koulusta.
Aamulla käytiin jo puoli yhdeksältä ulkoilemassa, kärryteltiin ja käytiin sorsia syöttämässä. 
Kyllä ne sorsat vaan tuntuu vähenevän koko ajan...ei ole varmaan talventulo kaukana?
...Ilma oli sellainen tihkusateinen ja harmahtava, tuulikin aikalailla. 
Kotipihaan takaisin päästyämme satoikin jo sitten kaatamalla:/
Onneksi kerkesimme pois sieltä lammelta ennen sitä kovaa sadetta.
Mieskin kävi tässä kotona yllättäen ruokatuntinsa aikaan ja minä säikähdin yllätysvierailua niin, että "melkein housut kastuivat"! 
En nimittäin kuullut ollenkaan, että pihaan olisi tullut auto, saati, että joku tulla tallusteli tupaan! XD 
Kauheeta kun säikähdin...!!! Olin juuri laittamassa pikkumiestä päiväunille ja tottakai hänkin sai hepulin, kun minä kiljuin kuin mikäkin... :/
Mies katto ihmeissään, että "mikäs se nyt tuli?" ...ja pyyteli kovasti anteeksi, ei ollut kuulema tarkoitus ollut säikyttää!:D
*Huoh! Sattuupihan sitä...joskus sitä vaan on niin upputunut omiin hommiinsa, ettei kuule mitään ylimääräisiä ääniä pihaltapäin, saati mistään muualtakaan.
Tänään isännällä on illalla työpaikan saunailta ja jonkin henkilön läksiäiset. 
Meillä on sitten lasten kanssa omaa illan viettoa:) 
Pikkumiehen nukkumaanmenoon asti touhuillaan yhdessä jotain kivaa, ja kun pikkumies nukkuu, sen jälkeen tehdään poijjille pitsat (itse tyydyn kahviin ja leipään) ja katsotaan "kotiteatterissa" (=ihan vaan tavallinen olohuone!!! Kuulostaa vaan mukavemmalle nuorison korvissa) jotain elokuvaa. 
En vaan tiedä, katsotaanko isännän kokoelmista jotain (..Satoja leffoja, mutten ihan kaikkia pidä lapsille sopivina...en tykkää, että ylipäätään näkyis paljasta pintaa, tai väkivaltaa. Komediat on sellasia, mitä mä tykkään katsoa), vai ihan perjantaileffaa telkkarista joltain kanavalta...tais olla "Kurkunleikkaajien saari" jollain kanavalla tänään...ym. 
Että sellaista:)
Nytpäs lopettelen tältä erää ja rupean katsomaan, miten kännykästä siirtyisi nuo kuvat koneelle:)))) Saa nähdä, onnistuuko...en ole nimittäin  mikään tekniikan ihmelapsi:) Toivotaan, että saan aikaiseksi tänne niitä kuvia...edes jotain:)

Palaillaan! Moimoi!:)

Ei kommentteja: