Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

torstai 13. lokakuuta 2011

Sataa, sataa ropisee

Nyt on pitkästä aikaa ulkoiltu taas kunnolla. 
Tänäänkin satoi, muttei ihan niin paljon, kuin mitä tässä viikon aikana on satanut. 
Kävimme lähikaupan alennus laarista ostamassa halpaa leipää ja kävimme syöttämässä ne lähilammen sorsille.
Osa sorsista oli hävinnyt jo jonnekinpäin tulevan talvenviettoon, niitä ei ollut nyt enää sitäkään vähää, mitä aiemmin. Leipä maistui niille ja ne katseli meitä nappisilmillään, hypähtelivät ja kurottelivat leipää ottamaan ihan jalkojen juuressa, ihan niinkuin koirat ym. kesyt kotieläimet konsanaan. 
Jos leipää olisi riittänyt, ne olisivat seuranneet meitä varmaan kotia asti!:D
Kotiin tultua keitimme ruispuuroa ja söimme sitä kotipihanmarjoista tehdyn kiisselin kanssa. 
Minäkin, vaikka siinä niitä hiilareita nyt onkin. Puuroahan saa vähän syödä ja sitä kiisseliäkin, mutta määrät ei ole isoja, eikä kiisselikään ole kovasti sokeroitua.
Nyt sitten pikkumies nukkuupi jo päikkäreitään ulkoilun ja ruoan päälle. 
Minä rupesin lukemaan sähköpostit,  facebookin, päivän uutiset paikkakuntani lehden nettiversiosta, iltalehden, iltasanomat... ja nyt kirjoittelen tätä:)
Vanhimmat lapset ovat koulussa ja mies päivätöissään. 
Ajattelin, että leivon tässä iltapäivällä leipää poitsuille välipalaksi, sekä iltaruoalle. Kaikki tuleepi siinä neljän aikaan kotia tänään.
Uskomatonta, että taas on kohta perjantai ja viikonloppu...mihin nämä päivät oikein hupenevat?
Viikonloppusuunnitelmia ei oikeastaan isommin ole, murkuille sitä suksipakettien etsintää tulevaa talvea varten, jotta pääsevät hiihtämään...
...ja oli puhetta, jos murkut kavereineen menisivät elokuviin katsomaan Johnny English 2:n, se on nyt uutuutena meilläpäin elokuvateatterissa. 
Katsotaan, kuinka he siivoavat tänään huoneensa... ;) 
Ensin työ ja sitten huvi!:D  
No, ei... Siivoopihan ne poikakullat niin hyvin-AINA joka perjantai-niin hyvin, kuin miten kaksi murrosikäistä poikaa voi huoneensa vain siivota...
=eli vaikka on siivottu, siellä on sellainen hallittu(?) kaaos koko ajan:))))
Kyllä me koetamme heitä opettaa taloustöihinkin, ettei ihan mene sormi suuhun joskus sitten omassa huussollissaan elellessä.
...ehkä se taito/kyky tehdä niitäkin hommia näkyy sitten opittuna aikuisena enemmän, siellä omassa kotona...? Toivotaan ainakin:)

Nyt kaffeelle:)   Sitten jos itsekin kömpisi peiton alle lämmittelemään ulkoilun päälle...hieman tarttui kylmä sieltä ulkoa näköjään... 
Rupeanpa sitten samalla katsomaan mun "lempparisarjaa": vauva tulossa (kanadalais-englantilainen sarja).

Palaillaanpa taasen...momoi!:D


 

Ei kommentteja: