Lämpimästi tervetuloa kurkkaamaan blogiini täys(?)miehitetyn vanhan rintamamiestalon elämää, "The Only Lady Of The House" - näkökulmasta ;)

tiistai 18. lokakuuta 2011

Meillä sattuu ja tapahtuu

No, johan oli viimeyö ja tämä päivä!!!
Isäntä rukka sairastui eilen yötä myöten yllättäen, vatsa tuli kipeäksi aika kovastikin:/
Hän oli eilettäin mennyt nostamaan autotallissa yksinään jotain sadan kilon sähkötaulua, ja sen seurauksena yötämyöten kipeytyi hänen napatyränsä:/  *voihan... :(
Tosin, ei tajuttu/en heti tajunnut, että kyseessä olisi se tyrä, oireet viittasivat ihan muuhun...mutta kun hän sitten sanoi siitä sähkötaulusta, tajusin, että: "Hittolainen! Se on se tyrä nyt sitten lopullisesti pullahtanut..."
"Määräsin" hänet aamulla työpaikkalääkärille, jossa arvioivat mahan tilanteen paremmin ja katsoisivat, ettei se olisi mitään muuta sitten kuitenkaan.
Siellä olivat sanoneet, että tyrähän se kiusaapi nytten ja painaneet vaan sen tyrän mahaan takaisin, sekä neuvoneet miten sen saa itsekin painettua...*yöks...
Tietysti, jos se rupeaa usein pullahtelemaan ja kipeä olemaan noinkin kovasti, pääseepi hän leikkuujonoon.
Mielestäni olisivat jo saaneet hänet siihen leikkausjonoon laittaa, koska kotona lasta nostaessa se pullahti taas uudelleen:(
...Itse hän sen sitten sai takaisin painettua. *huh! 
Tämä päivä hänellä oli sitten sairaslomaa, ja koitin hemmotella häntä etes jotenkin, leipomisilla ja hyvällä ruoalla;) ... Huomenna hänen pittääpi jo mennä töihin. 
Me on pikkumiehen kanssa ulkoiltu ja kokkailtu, kuten tulikin kerrottua. 
Tein kinkkupiirakan ruoalle noille miehille, etenkin potilaalle;)  ...sekä illasta leivoin korvapuusteja. Siitäpä riitti sitten "vieraillekin", sillä vanhempani poikkesivat iltakaffeelle, kun tulivat maalta kaupunkikotiinsa.
Isot poijjaat kävivät  koulusta tultua frisbeegolfaamassa ja ovat illan loikoilleet pullantuoksuisessa alakerrassa:)
Vanhin poika oli koulussa liikuntatunnilla särkenyt sormensa (oli lutistunut johonkin...) ja juuri  nivelen päältä sormesta olikin sitten melkein palanen pois... ja sitä tuossa putsailtiin ja ihmeteltiin nyt sitten myös. Paraneepi varmaan ihan itekseen. Nivel ei arista, eikä ole turvonnut. Sormi ei ole kipeä...hieman jäykkä laastarin takia. Hieman siitä "tihkuu" verta sormea taittaessa, mutta ei pahasti. 
Me katsotaan aamulla se sormi uudelleen ja puhdistetaan ainakin se, ennen kuin hänen pitääpi kouluun rientää. Tarvittaessa käyköön sitten terveydenhoitajalle näyttämässä kouluaikana.
Että sellasta täällä tänään:)
Jotenkin oon nyt aikalailla valmis iltatouhuihin ja nukkumaan.
Pienimies nukkuupi jo, ja muutkin pian, joten kylläpä minäkin tästä joudan punkkaamaan:)))))
Tänään ei jaksa pyykätäkään, pidän siitä pyykinpesusta "lepoyön":)
...Huomenna olisi suunnitelmissa suunnistaa taas sorsalammelle:) Sekä tehdä sitä piirasta, mutta nyt kinkun sijaan jauhelihasta. (kirjoittelen piiraan ohjeen sitten paremmalla aikaa tänne)

Moikkamoi ja hyvää yötä! ...Palaillaan taas!:)

Ei kommentteja: